26 / 04 / 2024

Vodafone, iki yılda 2 milyar TL yatırım yapacak!

Vodafone, iki yılda 2 milyar TL yatırım yapacak!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, Vodafone Türkiye olarak, gelecek 2 yıl içerisinde toplam 2 milyar lira yeni yatarım yapacaklarını açıkladı. Türkiye'nin ikinci büyük mobil iletişim şirketi olduğunu dile getirdi...



Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, Vodafone Türkiye olarak, gelecek 2 yıl içerisinde toplam 2 milyar lira yeni yatarım yapacaklarını açıkladı.


Süel, Vodafone Türkiye'nin, 20 milyon abonesi, 6,4 milyar liraya ulaşan toplam gelirleri ve yüzde 33,4'e çıkan mobil gelir pazar payıyla Türkiye'nin ikinci büyük mobil iletişim şirketi olduğunu dile getirdi. 


4G'yi BEKLEMEDEN YATIRIM YAPTI


Süel, “Türkiye olarak, konuşmada olduğu gibi veri aktarımında da şampiyon olacağımız günler uzak değil, o nedenle mobil genişbant yatırımlarına hız verilmesi gerekiyor. 4G ve ileri teknolojilerin kapasitesini kaldırabilecek tek transmisyon fiber. Bu nedenle fiber yatırımlara önem veriyoruz. Fiberi ön şart olarak görüyoruz. 4G ihalesini beklemeden gerekli yatırımları yapıp hazır hale gelmek istiyoruz. Bu uzun vadede bize pazar liderliği getirecektir” diye konuştu.



Akşam 


Geri Dön