27 / 04 / 2024

Volkswagen T-ROC'a da zam geldi! İşte Volkswagen T-ROC 13 Aralık 2022 fiyat listesi

Volkswagen T-ROC'a da zam geldi! İşte Volkswagen T-ROC 13 Aralık 2022 fiyat listesi

Volkswagen T-ROC'un Aralık ayında fiyatları ne kadar oldu? Volkswagen T-ROC fiyat listesi değişti mi?  En ucuz Volkswagen T-ROC  kaç lira? İşte tüm detaylar...



Araç satışlarına gelen düzenleme ve oluşan ÖTV indirimi beklentisinin ardından araç fiyatlarının düşeceği düşünülürken zamlar üst üste  geldi. Bir çok otomobil üreticisi, neredeyse her ay araç fiyatlarını yukarı yönlü yenilemeye başladı.  Otomobil zamları Kasım ayının ardından Aralık'ta da devam ediyor. Peki Volkswagen T-ROC fiyatları kaç TL oldu? İşte Volkswagen T-ROC 13 Aralık  2022 fiyat listesi..

Volkswagen T-ROC özellikleri

Trafikteki tartışmasız en şık ve stil sahibi kompakt SUV’lardan biri olduğu söylenen T-Roc, keskinleştirilmiş iç ve dış tasarımı, iç mekanda yeni kalite seviyesi ve geliştirilmiş teknik özellikleriyle adeta özgüvenini yükseltti. Gelişmiş IQ.LIGHT – LED Matrix farlar ve IQ.LIGHT stop lambaları başta olmak üzere gösterişli aydınlatma sistemleri, güçlü ön ve arka tampon yapısı, modern teknolojiler ve tasarım unsurları ile tamamen yenilenen iç mekanı ile artık güçlü kimliğini çok daha fazla öne çıkarıyor.

Yeni T-Roc'un kendini ispatlamış 1.5 litre hacimli TSI güç ünitesi, yüksek performansa düşük yakıt tüketimi ile ulaşıyor. T-Roc'un 1.5 TSI motoru, Volkswagen’in devrim niteliğindeki Aktif Silindir Yönetimi "ACT" sistemi ile donatılmış vaziyette. Dört silindirli bu güçlü motor, düşük yada sabit hızlarda ilerlerken sahip olduğu dört silindirden ikisini geçici olarak durduruyor ve araç kendini ultra düşük tüketim moduna geçiriyor. İki silindirle aracı ilerleten 1.5 TSI, ilave güç gerektiği bir zamanda, sürücünün gaz pedalına dokunmasıyla birlikte sadece 11 milisaniye içinde yeniden dört silindiri birden devreye sokuyor. Bu da ortalama yüzde 16 daha düşük bir yakıt tüketimine neden oluyor.

Peki Volkswagen T-ROC'un fiyatı ne kadar? Volkswagen T-ROC kaç TL? İşte Volkswagen T-ROC Aralık ayı güncel fiyat listesi...

 


Geri Dön