27 / 04 / 2024

Volkswagen Taigo fiyatları güncellendi! Sakın kaçırmayın! Volkswagwen Taigo 27 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Taigo fiyatları güncellendi! Sakın kaçırmayın! Volkswagwen Taigo 27 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Taigo'nun mayıs ayı fiyatları güncellendi! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, Volkswagen Taigo fiyatları ne kadar? İşte 27 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Volkswagen Taigo yüzde 6’ya varan yakıt tasarrufu sunan Aktif Silindir Yönetimi “ACT” sistemiyle bütün dikkatleri üzerine çekiyor. 1.5 TSI motorla satışa sunulan Taigo, 10,25” Dijital Gösterge Paneline sahip ve bu panel tercihlerinize göre kişiselleştirilebiliyor. Taigo, şirketin en üst düzey modellerinde kullanılan ultra yüksek teknolojili IQ. LIGHT aydınlatma sistemiyle benzersiz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Volkswagen Taigo fiyatları güncellendi! Sakın kaçırmayın! Volkswagwen Taigo 27 Mayıs 2022 fiyat listesi...Sadece tarzını değil aynı zamanda karakterini de cesurca sergileyenler için tasarlanan Yeni Taigo, Volkswagen'in ilk SUV Coupé modeli!  arkaya doğru alçalan tavan hattının her açıdan vurgulandığı etkileyici ve sportif tasarımı ile tüm bakışları üzerine toplayan Taigo,  gelişmiş teknolojik özellikleriyle de bir SUV'dan beklenenleri fazlasıyla sunuyor. 

Volkswagen Taigo fiyatları güncellendi! Sakın kaçırmayın! Volkswagwen Taigo 27 Mayıs 2022 fiyat listesi...Taigo'nun arka bölümünde yer alan, tıpkı öndeki gibi Volkswagen logosuna kadar uzanan LED ışık şeridi ile bütünleşik, koyulaştırılmış spor IQ. LIGHT stop lambaları bulunuyor. Tavan boyunca elektrikli açılabilen panoramik açılır cam tavanı Taigo’ya ayrı bir ferahlık bir hava katıyor.

Peki, Volkswagen Taigo fiyatları ne kadar? İşte 27 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön