19 / 04 / 2024

Volkswagen Touareg ne kadar zamlandı? İşte Volkswagen Touareg 25 Kasım 2022 fiyat listesi

Volkswagen Touareg ne kadar zamlandı? İşte Volkswagen Touareg 25 Kasım 2022 fiyat listesi

Volkswagen’in lüks crossover SUV modeli olan Touareg'in kasım ayı fiyat listesi yayımlandı. İşte, Volkswagen Touareg'in 25 Kasım 2022 fiyat listesi…



Daha önceki jenerasyonlarında olduğu gibi yüksek güç ile premium donanım özelliklerini birlikte sunan Volkswagen Touareg, merkezi bir kumanda ile ön yarısı hem yukarı hem de geriye doğru açılabilen Panoramik Açılır Cam Tavanla beraber geliyor. 

19 inç ile 21 inç arasında değişen çaplarda ve farklı zevklere hitap edecek tasarımlara sahip alüminyum alaşımlı jant seçenekleri de bulunan Volkswagen Touareg, 10,25 inç Dijital Gösterge Paneliyle gösterge tablosunu ve bilgi ve eğlence sistemini sürücü odaklı, kavisli ve ultra geniş bir ekranla kullanıcılara sunuyor. 

Diğer taraftan Volkswagen Touareg, 4 Tekerlekten Yönlendirme Sisteminin parçası olan elektronik kontrollü arka aks, 37 km/s hıza kadar arka tekerlekleri ön tekerleklere zıt yönde döndürebiliyor.Son olarak birçok otomobil markasının ekim ayı fiyat listesi belli oldu. Volkswagen ise hiçbir modelinde fiyat değişikliği yapmadı.

Son olarak birçok otomobil markasının kasım ayı fiyat listesi belli oldu. Volkswagen de bu ayda fiyatlarına zam yaptı. 

Peki Volkswagen Touareg'in teknik özellikleri neler? İşte, Volkswagen Touareg'in teknik özellikleri ve 25 Kasım 2022 fiyat listesi…


Geri Dön