19 / 04 / 2024

Volkswagen yeni Tiguan Allspace'in fiyatını görenler şoke oluyor! İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Volkswagen yeni Tiguan Allspace'in fiyatını görenler şoke oluyor! İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Volkswagen Tiguan Allspace, 2022 Kasım ayı fiyat listesi yayımlandı.. İşte Volkswagen Tiguan Allspace 19 Kasım 2022 fiyat listesi...



Tiguan Allspace’in, Tiguan’dan 22 cm daha uzun gövdesi ona güçlü ve ağırbaşlı bir görünüm kazandırıyor ve ayrıca rahat ve keyifli yolculukların yanı sıra geniş bir bagaj hacmini de sunuyor. Üstelik Tiguan Allspace'te sunulan üçüncü koltuk sırası,  yedi kişiye kadar geniş aileler için oldukça kullanışlı. 

Tiguan Allspace'in ultra yüksek teknolojili ve yapay zeka algoritmalarıyla yönetilen IQ.LIGHT – LED Matrix farları aktif sürüş güvenliğini en üst düzeyde destekliyor. Sistem donanımında bulunan bağımsız LED modüller, sürüş, hava ve yol durumuna bağlı olarak bağımsız şekilde hareket edebiliyor ya da Dinamik Uzun Far Asistanı "Dynamic Light Assist" ile birleştiğinde trafikteki diğer otomobil kullananların gözlerini kamaştırmamak için kısmen açılıp kapanabiliyor. Bu esneklik kullanıcıya her koşulda optimum ışık dağılımı sağlarken, sürüş sırasında sadece sürücüyü değil, önündeki veya arkasındaki herkesi rahatlatıyor.

Volkswagen yeni Tiguan Allspace in fiyatını görenler şoke oluyor! İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Tiguan Allspace gerçek yolculuk konforunu tüm yolcularına oldukça cömert bir biçimde sunuyor. Tiguan Allspace, üçüncü koltuk sırası sayesinde yedi kişiye kadar oturma alanına sahip olurken 760 litreden 1.920 litreye kadar arttırılabilen bir bagaj hacmine de erişiyor. Maksimum 1,60 m boyuna sahip yolcular için ideal bir oturma hacmi sunan üçüncü koltuk sırası, kullanılmadığı durumlarda katlanabiliyor ve bagaj zemini ile aynı hizaya geliyor.

Tiguan Allspace'in motorları güçlü olduğu kadar ekonomik de. Bu nedenle otomobil kullanmayı seven; fakat yakıt tüketimini düşük tutmak isteyen kişiler için Tiguan Allspace TSI, olağanüstü bir seçenek. Turboşarjlı Kademeli Enjeksiyon "TSI" teknolojisi, turbo boşluğuna sahip olmayan, en alt devirlerde bile devreye girebilen hafif ve etkin bir egzoz turboşarjı ile Volkswagen'in geçmiş FSI motorlarından gelen direkt benzin enjeksiyon sistemini bir araya getiriyor. Bu sayede çok daha küçük motor hacimlerinden, çok daha fazla beygir gücü (PS) ve çekiş gücü (Tork) üretiliyor.

Peki Volkswagen Tiguan Allspace kasım ayı fiyatları ne kadar? Volkswagen Tiguan Allspace kasım zammı sonrası kaç TL oldu?


Geri Dön