26 / 04 / 2024

Volta elektrikli motorlu bisiklet A101'de satışta! Hemen uygun fiyatına bakın! 

Volta elektrikli motorlu bisiklet A101'de satışta! Hemen uygun fiyatına bakın! 

Volta VSM Elektrikli Motorlu Bisiklet Mat Siyah A101'de tüketicilerin beğenisine sunuldu. Peki A101'de Volta elektrikli bisikletin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 24 Mayıs 2023 fiyat listesi...



A101'de elektrikli Volta bisiklet uygun fiyatıyla tüketicilerin beğenisine sunuldu. Türkiye’nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan A101’den kaçırılmayacak büyük fırsat tüketicileri bekliyor. 

Haftanın belirli günlerinde "Aldın Aldın" kampanyası ile dikkat çeken zincir market yeni indirimlerini açıkladı. Her hafta farklı markaların ürünlerini raflarında satışa çıkaran zincir market bu hafta da Volta elektrikli motorlu bisiklet satacağını açıkladı.

Volta elektrikli motorlu bisiklet A101 de satışta! Hemen uygun fiyatına bakın! 

Volta elektrikli motorlu bisiklet, 4 kademe Led akü seviye göstergesi,Ön sepet, alaşım orta ayak,  led arka lamba, led ön far, geniş, konforlu sele, kampanalı ön arka fren, yüksek kalite alüminyum alaşım jant, metal ön ve arka çamurluklar gibi özelliği ile dikkat çekiyor.

Elektrikli bisikleti almak isteyen vatandaşlar "Volta VSM Elektrikli Motorlu Bisiklet ne kadar?" sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar..


Geri Dön