29 / 03 / 2024

Web tapu nedir? Web tapu randevu nasıl alınır?

Web tapu nedir? Web tapu randevu nasıl alınır?

Web tapu, tüm tapu işlemlerinizi tapu müdürlüğüne gitmeden internet üzerinden gerçekleştirebilme imkanı sunan bir sistemdir. Peki, Web tapu randevu nasıl alınır? İşte Web tapu hakkında tüm merak edilenler..



Web-Tapu, Tapunun kısa yolu, tek tıkla tapu ve sıra hep sizde sloganları ile hayata geçirilen, tüm tapu ve kadastro işlemlerinie yönelik olarak elektronik ortamda hizmet veren bir sistem olarak karşımıza çıkıyor. 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, tapu işlemlerindeki süreçlerin azaltılması, verilen hizmetlerin elektronik ortamda daha kaliteli ve hızlı bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla Web-Tapu projesini hayata geçirmiştir. 

Web tapu nedir? Web tapu randevu nasıl alınır?

Web Tapu Sistemi, E-Devlet sistemine entegre olup, sisteme giriş E-devlet kimlik doğrulama güvencesi altında gerçekleştirilmektedir.  Peki, Web tapu sistemi nasıl çalışır? Web tapu randevu nasıl alınır? İşte konu hakkında tüm detaylar.. 

Web Tapu sisteminin kullanılması için, tüm kullanıcıların öncelikli olarak E Devlet şifresini almış olması gerekiyor. İlk kayıt işleminde E-Devlet doğrulaması yapıldıktan sonra Web Tapu sistemi içerisinde sağ üst köşede yar alan "profilim" sekmesinden kullanıcı cep telefonu ve mail kaydı yapılıyor. 
 


Geri Dön