26 / 04 / 2024

www.palmiyepark.com yenilendi! 87 bin TL 'ye!

www.palmiyepark.com yenilendi! 87 bin TL 'ye!

Palmiye Park"ın web sitesi yenilendi. Palmiye Park"ın içeriği, tasarımı ve alt yapısı yenilenerek müşteri odaklı bir yapıya kavuşan yeni web sitesi yayına başladı...



Yeni site, Palmiye Park Zirvekent ve Palmiye Park Gaziemir projelerine ait özel tanıtım sayfalarından, ev sahibi olmanın 8 yolunun anlatıldığı sayfalara ve Palmiye Park"ı tercih edenlerin 101 nedenine kadar ayrıntılı bir içeriğe sahip.

Konut sahibi bilgi portalı olarak da tasarlanan www.palmiyepark.com 'a girerek üye olan kullanıcılar, iletişim formunu doldurarak projelerin fiyatları ve özel ödeme koşullarıyla ilgili bilgi sahibi olabiliyor. Palmiye Park ev sahiplerini bilgilendirme amaçlı tasarlanan E-VİM sayfasının yanı sıra VIP sayfasında Palmiye Park"larda daha önceden ev sahibi olmuş müşterilere öncelikli yeni proje duyuruları yer alıyor. Yine site üzerinden satış temsilcileriyle görüşme yapmak için randevu almak da mümkün.

Gaziemir"in ilk güvenlikli sitesi olan Palmiye Park Gaziemir ve çiğli"de çoğunluğu 1+1 ve 2+1 dairelere ayrılmış ilk proje olan Palmiye Park Zirvekent'te daireleri deniz manzaralı.  Projede fiyatlar  87 bin TL"den başlıyor.

www.palmiyepark.com
0232 462 50 60


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön