25 / 04 / 2024

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faizleri düştü!

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faizleri düştü!

Yapı Kredi Bankası politika faizleri sonrasında konut kredisi faiz oranlarında bir indirim daha uyguladı. Bankanın konut kredisi faizleri yüzde 1.26’ya düştü…



Yapı Kredi Bankası bugün itibariyle konut kredisi faiz oranlarında bir indirdim daha uyguladı. Yapı Kredi Bankası da Merkez Bankası’nın politika faiz indirimi sonrasında faiz oranlarını düşüren bankalar arasına girdi. Banka konut kredisi faiz oranlarını 3 puan daha indirdi.

Yapı Kredi Bankası en son 10 Ağustosta uyguladığı indirim ile yüzde 1.29 faiz oranı sunarken bugün gerçekleştirdiği indirim sonrasında konut kredisi faizlerini 10 yıl vadeye kadar yüzde 1.26’ya düşürdü.

Bankanın söz konusu faiz oranlarından yararlanabilmek için Hayat Sigortası, BES ve Vadeli Mevduat opsiyonel ürünlerinden en az biri ve zorunlu çapraz ürünlerin alınması gerekiyor. Bankanın zorunlu uyguladığı çapraz ürünler Yapı Kredi Banka Kartı, Bireysel İnternet Bankacılığı&Mobil Bankacılık Üyeliği, Kredi Kartı, 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı, Esnek Hesabı

Yapı Kredi Bankası Konut Kredisi Hesaplama

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; Yapı Kredi Bankası’ndan güncel faiz oranları ile 100.000 TL tutarda 10 yıl vade için konut kredisi  hesaplama gerçekleştirildiğinde kredinin aylık taksitleri yaklaşık 1.620 TL oluyor. Vade sonunda kredi için masraflar hariç yapılan toplam geri ödeme ise 194.400 TL’ ye karşılık geliyor.
 


Geri Dön