18 / 04 / 2024

Yasin Işık Gayrimenkul, İstanbul'da home office projesine hazırlanıyor!

Yasin Işık Gayrimenkul, İstanbul'da home office projesine hazırlanıyor!

İstanbul'da yükselen home office projelerine bir yenisi daha ekleniyor. İstanbul'da Gizoto ortaklığıyla Marmara Kule projesine hazırlanan Yasin Işık Gayrimenkul İnşaat, projede 240 adet home office yapmayı tasarlıyor.



Yasin Işık Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Işık, 22 yıllık tecrübeleriyle Adananın köklü firmaları arasında olduklarını söyledi. Bir aile şirketi olan firmalarının temellerinin 1992 yılında "Işık İnşaat" bünyesinde atıldığını aktaran Işık, 2003'te Platin İnşaat AŞ ve 2009'da da Birikim İnşaat ortaklık yapısıyla birçok proje yaptıklarını anlattı. 2005 yılında ise Yasin Işık Gayrimenkul İnşaat ismi ile yola devam ettiklerini söyleyen Işık, yatırımlarını artık  Adana  ile sınırlamadıklarını vurguladı. Işık, "İstanbul'da yeni bir projeye başladık. 150 milyon TL'lik projemizi home office tarzında yapmayı planlıyoruz. Bundan sonra farklı illerde de yeni projeler yapmak istiyoruz" dedi. 


"Yıllardır Adana'nın en iyi projelerine öncülük ediyoruz" ifadelerini kullanan Işık, bundan sonra da Adana'yı ileri taşıyacak, yaratıcı fikirleriyle tasarım mimarisi olan projeler yapmayı hedeflediklerini anlattı. İnşaatına devam ettikleri Adana'daki Huzurevleri'nde iki bloktan oluşan 'Işık Apartmanı'nın satışına başladıklarını anlatan Yasin Işık, bir diğer projeleri "Işıkkent"i ise Adana Türkmenbaşı bulvarında yaptıklarını anlattı. 


Dünya 


Geri Dön