18 / 04 / 2024

Yastık altında 1 eurosu bile olanlar bu haberi merak ediyor! Kritik karar öncesi euro kaç lira oldu? 

Yastık altında 1 eurosu bile olanlar bu haberi merak ediyor! Kritik karar öncesi euro kaç lira oldu? 

Euro kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün FED faiz kararı açıklanacak. Herkes kritik karar öncesinde euro kurunu merak ediyor. Bugün euro/TL ne kadar oldu? İşte 21 Eylül 2022 euro/TL kuru...



PİYASALARIN GÖZÜ KRİTİK KARARDA

Geçtiğimiz hafta ABD enflasyon rakamları açıklandı. Enflasyon rakamları açıklandıktan sonra dolar kuru hızla yükselişe geçerken euro dolar paritesi yüzde 1 seviyelerinde işlem gördü. 

Bugün saat 21:00'da Jerome Powell tarafından Fed faiz kararı açıklanacak. Yarın ise Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının aaçıklanması bekleniyor. 

Bugün açıklanılması beklenen FED faiz kararının 75 baz puan olması bekleniyor. Bazı analistelere göre yüzde 20 ihtimalle 100 baz puan artışınınn olması da beklentiler arasında yer alıyor. ABD faiz kararı öncesi dolar yatay seyrine devam ederken euro/TL düşüşüşe geçti. 

Euro kuru bugün güne yüzde 1,27 düşüşe geçti. Kritik karar öncesi euro dolar paritesi ise 0,9916 seviyesinde değerleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön