26 / 04 / 2024

Yastık altındaki altınları kılıfa sokun, dışarı bile çıkarmayın! Yeni tahmin uykularınızı kaçıracak

 Yastık altındaki altınları kılıfa sokun, dışarı bile çıkarmayın! Yeni tahmin uykularınızı kaçıracak

Altında kısa vadede çözüm görmeyen analistler, güvenli liman ihtiyacının derinleşmesiyle birlikte altın fiyatlarının 1100 TL'lere çıkacağını savunuyor.



Ekonomideki kötü gidişat nedeniyl vatandaşlar parasının değer kaybını engellemek istiyor. Bu nedenle de yine bilindik olarak çok sık başvurulan altın yöntemine gidiyorlar. Elinde altını olanlar kar ederken, yeni altın alanlar ise biraz daha beklemek zorunda kaldı. Son yaşanan gelişmelerin ardından gram altında 993 TL'ye kadar çıktı. Durum böyle olunca altının yeni seviyesi de merak edilmeye başlandı. 

Mynet'in özel haberine göre Finans Analisti Şevket Apuhan, kısa vadede gram altında düşüş beklemediğini aksine piyasada rahatlama görülmemesi nedeniyle altın fiyatlarının yükseleceğini dile getirdi. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön