25 / 04 / 2024

Yatcop, Türkiye'nin yatak tedarikçisi olmayı hedefliyor!

Yatcop, Türkiye'nin yatak tedarikçisi olmayı hedefliyor!

Yatcop, temsilciliğini yaptığı İtalyan yataklarıyla, özellikle Türk konut sektöründeki yeni projelerin, yatak tedarikçisi olmayı hedefliyor.



Türkiye’nin uyku sektörüne dünyaca ünlü lüks yatak markası By Tonino Lamborghini ve İtalya’nın yarım asırlık yatak devi Magniflex ile giriş yapan Yatcop, mimari projeler için farklı modelde ve özel ölçülerde çözümler sunuyor. Firmanın, şu anda başta İstanbul,  Ankara  ve  İzmir  olmak üzere 14 şehirde, 120 ayrı satış noktası bulunuyor. “Temsilciliğini yaptığımız Tonino Lamborghini ve Magniflex yatakları ile, yeni markalı konut ve rezidans projelerinin dekorasyonu aşamasında iç mimarlarla işbirliği yaparak, özel ölçü yataklar üretebiliyoruz” diyen Yatcop Yönetim Kurulu Başkanı Davut Altunbaş, İtalya’daki tesislerin üretim bandından yılda 3.2 milyon adet yatak çıktığını ve ürünlerin 12 yıl garantili olduğunu vurgulayarak, bu güç sayesinde Türk yapı sektörüne, istenilen adetlerde ve avantajlı fiyatlarla hizmet verebildiklerini söyledi. 

 

Giyim ve aksesuardan mobilyaya kadar farklı pek çok özel ürüne adını veren By Tonino Lamborghini, Türkiye’ye 2013 yılının son çeyreğinde, Kayserili iş adamı Davut Altunbaş’ın kurduğu Yatcop ile giriş yaptı. Memory Foam özelliğe sahip hafızalı yataklar, uyku sırasında bedenin her noktasını sarıp, bütün vücut kıvrımlarını doldurarak kullanıcılarına rahat ve huzurlu bir uyku sağlıyor. Vücutta basınç alanı oluşturmadığı için, havada yatıyormuş hissi uyandıran yaysız yataklar, manyetiklenmeyi engelleyen kumaş ve dolgu malzemeleri sayesinde de stresin önüne geçiyor. Ürünlerin, nefes alabilen yapısı ise, kullanıcılarına dört mevsim serin rüyalar vaad ediyor. 


Yatcop’un temsilciliğini yaptığı İtalya’nın lider yatak üreticisi Magniflex ise 50 yılı aşkın süredir 80’den fazla ülkede, kaliteli mekanların tedarikçiliğini yapılor. Magniflex, Türkiye’de “Frenze” ve “Siena” isimli iki yeni modeliyle müşterilerine özel uyku çözümleri sunuyor. 


Yatcop’un temsilciliğini yaptığı 12 yıl garantili Tonino Lamborghini ve Magniflex marka yataklarıyla, konut sektörüne ve mimariye yönelik kurumsal çözümleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, www.yatcop.com adresini ziyaret edebilirler.



Geri Dön