20 / 04 / 2024

Yekta Erkul Gayrimenkul yüzde 53 büyüdü!

Yekta Erkul Gayrimenkul yüzde 53 büyüdü!

2019'da büyüme hedeflerine ulaştıklarını söyleyen Yekta Erkul Gayrimenkul'le atılan genç kadın girişimci Yekta Erkul, "2020'de işimizin temeli olan güvenle birlikte Bursa'nın en büyük ve en fazla danışmanına sahip, son teknolojik gelişmeleri kullanan gayrimenkul şirketi olmayı hedefliyoruz" dedi.



Keller Williams, tüm dünyada 45 ülkede faaliyet gösteren bir gayrimenkul şirketi, Keller Williams Alfa Bursa Bölge Müdürlüğü ise 75 danışman iş ortağıyla Bursa'nın en büyük gayrimenkul danışman ofisi olarak Temmuz 2017'de kuruldu. Bölgesinde en büyük pazar payına sahip olma vizyonuyla harekete geçen şirket, ortaklarının kendini güvende ve mutlu hissettiği, sektöre yön veren bir şirket olma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor.

Fortune'de yer alan habere göre; 2019'dan itibaren Keller Williams Alfa'da "takım liderliği" pozisyonunda büyümeden sorumlu lider olarak çalışan Yekta Erkul ise sektöre 2016'da kurduğu Yekta Erkul Gayrimenkul'le atılan genç bir kadın girişimci. Erkul, Belçika Gent Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Eğitimi'nden sonra, önce moleküler tanı cihazlarıyla laboratuvar kurulumu yapan, köklü bir Bursa şirketinde çalışıyor. Ardından hayatın her alanında olan, insan ilişkileri üzerinde kurulu bir iş hayatı hedefiyle gayrimenkul sektörüne adım atıyor.

Dönüm noktası

Yekta Erkul için iş hayatındaki dönüm noktası Keller Williams Alfa oluyor. Müşteri hizmetleriyle daha fazla fark yaratma ve bu hizmeti eğitimle destekleme isteği öne çıkan Erkul; eğitim odaklı, koçluk sistemi olan ve gelişen teknolojiyle hep yenilikler yaratan bir şirket arayışına giriyor ve Keller Williams Alfa'yla tanışıyor. 2019'da da takım liderliği pozisyonunda büyümeden sorumlu lider görevini üstleniyor. Yekta Erkul, takım lideri olarak ofisin ve bölge müdürlüğünün büyümesi ve kârli bir işletme olmasından sorumlu. Eğitilmeye açık, sürekli gelişim isteyen yeni danışman ortakların ekibe katılmasını sağlıyor ve karlı bir iş insanı olmalar için onlara koçluk yapıyor.
Genç kadın girişimci, Keller Williams'ta gayrimenkul danışmanı olmanın avantajlarını şöyle açıklıyor: "Markamız 1983'te 'Danışmanlar tarafından, danışmanlar için kurulduğundan danışmanlarımızın her birini iş ortağımız olarak görüyoruz. Çünkü kullandığımız sistemde ortak is yapma modelimiz var. Bu modele göre, danışmanlarımız her zaman daha fazla kazanıyor. Sistem içinde olduğunda hem eğitim ve koçluk fırsatlarından yararlanıyor hem de daha fazla kazanç elde edebiliyor. Danışmanlarımızdaha fazla geliştirmek ve iş üretmelerini sağlamak için, takım lideri olarak ben de, koçluk eğitimlerini hem KW Türkiye merkezimiz İstanbul'dan hem de genel merkezimiz olan Amerika'dan alıyorum."

Yüzde 53 büyüme

Yekta Erkul, 2019'u oldukça iyi sonuçlarla geride bıraktıklarını aktarıyor. Danışman sayılarında 2018'e göre 2019'da yüzde 53 büyüme sağladıkları bilgisini veren Erkul, aynca satış ve kiralama işlemlerinde de hedeflerinin yüzde 81'ine ulaştıklarının altını çiziyor. 2020 hedeflerini ise "Bursa'nın en büyük ve en fazla danışmanına sahip. Son teknolojik gelişmeleri kullanan gayrimenkul şirketi olmak" şeklinde özetliyor ve şöyle konuşuyor:

"Fark yaratan iş modellerini takip eden genç girişimcilere sürekli eğitim ve koçluk alabilecekleri KW Alfa fırsatlarını takip etmelerini öneririm. Danışman ortaklarmızla yaptığımız paylaşım modelimiz, yüzde 100 kazanç modelimiz, taklit edilemez kültürümüz, ücretsiz eğitim sistemimiz bizi sektörde öncü haline getiriyor ve farkımızı ortaya koyuyor."


Geri Dön