27 / 04 / 2024

Yıldırım Evleri Şişli'de 425 bin TL'ye 3+1 Akasya!

Yıldırım Evleri Şişli'de 425 bin TL'ye 3+1 Akasya!

Firma: Yıldırım Yapı Grubu

Proje: Kuleli Evleri

Yıldırım yapı Grubu tarafından Şişli Bomonti'de inşa edilen Kuleli Konutları projesinde satışlar devam ediyor... Projede yer alan 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler mobilyalı...



Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilmiş olan  Kuleli Evleri  projesinde fitness center, akıllı sayaç, güvenlik, televizyon odası, kartlı geçiş, kamera sistemi, lüks lake kaplama, Fransız balkon, çocuklar için oyun parkları, uydu, kablo tv bağlantısı gibi sosyal alanlar mevcut durumda.



Kuleli Evleri projesinde Gardenya, Kamelya, Akasya ve Sardunya bölümleri bulunuyor. Satışların devam ettiği Yıldırım Kuleli Evleri projesinde Sardunya, Gardenya ve Akasya'da teslimler geçtiğimiz yıl yapılmıştı. Kamelya'nın teslimlerinin ise Mayıs ayında yapılmıştı. 


Beşiktaş, Taksim ve Kağıthane'ye yakın mesafede hayata geçirilen Yıldırım Evleri'nde 4 blok yükseliyor ve her blok 6 katlı olarak tasarlanmış durumda. 


Şişli Bomonti'de yer alan Kuleli Yıldırım Evleri projesinde yer alan 1 oda 1 salon Gardenya evler, 300 bin lira; 2 oda 1 salon Kamelya evler, 365 bin lira; 3 oda 1 salon Kamelya evler, 525 bin lira; 1 oda 1 salon Akasya evler, 275 bin lira; 2 oda 1 salon Akasya evler, 270 bin lira ve 3 oda 1 salon Akasya evler ise 425 bin lira olarak belirlenen fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor.


444 2 189 


www.yildirimyapigrubu.com.tr 


Yağmur Başak KARA



projeye sor



Geri Dön