20 / 04 / 2024

Yozgat Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Yozgat Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Yozgat Belediyesi, Şubat ayı Olağan meclis toplantısında kiracılarını rahatlatacak kararlar aldı. 



Yozgat Belediyesi Şubat ayı Olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Celal Köse başkanlığında yapıldı. Mecliste, pandemiden dolayı sıkıntı yaşayan esnafı rahatlatacak kararlar hayata geçirildi.

Yozgat Belediyesi'nde yer alan habere göre; Bilal Şahin Kültür Merkezi salonunda yapılan toplantıda 5 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı öncesi konuşan Belediye Başkanı Celal Köse, “Şubat ayı olağan meclis toplantımızın hayırlı ve hayırlar getirmesini cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Alacağımız kararların hem şahsımız, hem şehrimiz hem de memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

Yozgat Belediyesi nden kiracılarına müjde!

Konuşma sonrasında ilk gündem maddesi olan koronavirüs genelgesi gereği kiraların düzenlenmesinin görüşülmesi maddesine geçildi. Komisyon üyelerinin toplanıp listeleri değerlendirilerek kapalı olan işyerlerinden 01/09/2021 ve 31/08/2021 tarihleri arasında kira alınmamasına, fırın ve büyük marketlerden kira bedelinin alınmasına, diğer işyerlerinden de yüzde 50 indirim yapılması maddesi oy birliği ile kabul edildi.  İkinci gündem maddesinde ise, 32 nolu trafik polisi noktası (terminal polis noktası)  tahsis süresinin uzatılmasının görüşülmesi maddesinde 5 yıllığına tahsisinin yapıldığı ve süresinin bittiği için 10 yıllık tahsis süresinin uzatılması oy birliği ile kabul edildi. Mülkiyeti belediyeye ait arsaların 2886 sayılı devlet ihale kanununa göre satılıp satılmayacağının görüşülmesi maddesinde belediye encümenine yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Yozgat Belediyesi nden kiracılarına müjde!


Dördüncü gündem maddesinde zabıta müdürlüğü göreve çalışma yönetmeliğinin görüşülerek karara bağlandı. İmar tadilatlarının görüşülmesiyle toplantı sona erdi.

Antalya Demre Belediyesi'nden kiracılarına müjde!


Geri Dön