17 / 04 / 2024

Yüksekova Belediyesi konut ve ticaret alanı imarlı 3 arsa satıyor!

Yüksekova Belediyesi konut ve ticaret alanı imarlı 3 arsa satıyor!

Hakkari İli Yüksekova Belediye Başkanlığı, Hakkari Yüksekova'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...



TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Hakkari İli Yüksekova Belediye Başkanlığından:

Yüksekova Belediyesi konut ve ticaret alanı imarlı 3 arsa satıyor!

1- Mülkiyeti Belediyemize ait yukarıda özellikleri belirtilen taşınmazların 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/a maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulüyle Satışı yapılacaktır.
2- İhale Esenyurt Mahallesi İpek yolu Caddesi No:266/A adresinde bulunan Yüksekova Belediyesi toplantı salonunda belirtilen tarih ve saatte Encümen huzurunda yapılacaktır.

Yüksekova Belediyesi konut ve ticaret alanı imarlı 3 arsa satıyor!

3- İhale Şartnamesi Yüksekova Belediyesi Emlak İstimlâk Müdürlüğü'nden 2.500,00-TL ücret karşılığında temin edilebilir. Hazırlanan şartname katılımcı tarafından okunup imzalanarak teslim edilmesi zorunludur.
4- İhaleye katılacaklar, Nüfus cüzdanı fotokopisi, Yerleşim yeri (ikametgâh) belgesi, Yasaklı olmadığına dair taahhütname, %3 geçici teminat bedeli yatırdığına dair makbuz veya teminat mektubu, Belediyemize borcu olmadığına dair belge, Şartname alındı makbuzu, Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi, istekli adına vekaleten katılacaklar ayrıca noter tasdikli vekaletname ve imza sirküleri ile birlikte başvurmaları gerekmektedir.
5- Ortak girişim olması halinde noter onaylı ortak girişim beyannamesi,
6- İhaleye Tüzel Kişilik adına katılacakların ayrıca bağlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkarlar Odasından tescil belgesi, kayıtlı olduğu vergi dairesi kaydı, teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli belge ve imza sirküleri ile birlikte ihale gününden bir gün önce mesai bitimine kadar Emlak İstimlak Müdürlüğüne teslim etmeleri ilanen duyurulur.

Editörün Notu: Bu haber 3 Nisan 2022 tarihinde saat 10:38'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 68 kuruş, Euro 16 lira 21 kuruş, altının gramı ise 913 lira 21 kuruş değerinde.

Karatay Belediyesi Konya'da 12 ay taksitle 4 arsa satıyor! Herkes alabilir!

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi 3 taksitle arsa satıyor! 36 milyon TL'ye!

Meram Belediyesi Konya'da 18 ay taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!


Geri Dön