25 / 04 / 2024

Yüz binlerce kişinin gözü kulağı yarın gelecek haberde! Kritik toplantıda masadaki konu hayat değiştirecek

Yüz binlerce kişinin gözü kulağı yarın gelecek haberde! Kritik toplantıda masadaki konu hayat değiştirecek

Yüz binlerce çalışan vatandaşın gözü kulağı pazartesi günü yapılacak Kabine toplantısından gelecek haberde. Kritik konuların ele alınacağı toplantıda en önemli gündem maddelerinden biri 'sözleşmeliye kadro' olacak.



Kamuda çalışan sözleşmeli personele kadro için geri sayım başladı. Son dakika haberlerini takip eden yüz binlerce çalışan pazartesi günü çıkacak kritik kararı bekliyor. Kamuda çalışan 600 bine yakın sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi için gözler Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısında. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ücretli öğretmenliğin kalkması gerektiği, ücretli öğretmen kalmaması gerektiği yönündeki açıklamasının Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Pazartesi günü yapılacak kabine toplantısını işaret etmişti.

SÖZLEŞMELİ PERSONELE KADRO İÇİN GERİ SAYIM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Pazartesi günü Beştepe'de gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda başta sözleşmeli personele kadro olmak üzere pek çok konu ele alınacak. Kritik konular arasında EYT ve fırsatçılara verilecek cezalar da var.

SÖZLEŞME PERSONEL KADRO BEKLİYOR

Kabine toplantısında ele alınacak en önemli konulardan biri sözleşmeli personele kadro verilmesi. Kadro ile ilgili pazartesi günkü kabine toplantısını işaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yüz binlerce çalışanı heyecanlandırdı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön