26 / 04 / 2024

Zeytinburnu'nda metrekare fiyatları 19 bin TL'yi buldu!

Zeytinburnu'nda metrekare fiyatları 19 bin TL'yi buldu!

Eskinin tekstil merkezi olarak bilinen Zeytinburnu, yeni lüks rezidans projeleriyle hızla yeni yüzüne kavuşuyor. Bölgede metrekare ev fiyatları 4 bin TL'den başlıyor 19 bin TL'ye kadar yükseliyor...



İstanbul'un prim potansiyeli yüksek ilçeleri arasında gösterilen Zeytinburnu'nda adeta değişem rüzgarlerı esiyor. Kentsel dönüşüm için ilk kazmanın vurulduğu 2009 yılından bu yana çalışmaların hızla devam ettiği bölge, yeni projelerle hızla yeni yüzüne kavuşuyor. Eskinin tekstil merkezi olan Zeytinburnu'nda bugün birbiri ardına lüks konut projeleri yapılıyor. İstanbul’da gecekondulaşmanın ilk başladığı bölge olarak da bilinen Zeytinburnu’nda bugün bir tarafta sanayi siteleri ve atölyeler varlığını korurken diğer taraftan da lüks rezidans projeleri yükseliyor. 


Metrekare fiyatlar 19 bin TL'ye kadar çıkıyor

Nitelikli projelerin sayısının arttığı Zeytinburnu’nda gayrimenkul fiyatları da aynı doğrultuda yükseliyor. Bölgede yeni projelerde metrekare birim fiyatı 4 bin TL ile 19 bin TL arasında değişim gösteriyor. 



3 büyük projeye ev sahipliği yapıyor

Gecekondulardan rezidanslara uzanan bir tarih sürecinden geçen bölgede tamamlanmış birçok konut projesinin yanı sıra yeni projeler de bulunuyor. Zeytinburnu'nun şu anda 3 büyük konut projesi yer alıyor. Astay Gayrimenkul tarafından inşa edilen Onaltı Dokuz projesi, Ottomare Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Ottomare Suites ve bir Delta İnşaat projesi olan otel, AVM ve rezidanslardan oluşan Miramarin projesi. İşte tüm detayları ile o 3 konut projesi...


Zeytinburnu nda metrekare fiyatları 19 bin TL yi buldu!


Onaltı Dokuz'da 1 milyon 300 bin TL'ye 2+1

Astay Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Onaltı Dokuz projesi, 27-32 ve 36 katlı 3 bloktan oluşuyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. 1+1 dairelerin satışının tamamlandığı Zeytinburnu Onaltı Dokuz projesinde 2+1 daireler 1 milyon 300 bin TL ile 1 milyon 323 bin TL arasında, 3+1 daireler 1 milyon 415 bin TL ile 1 milyon 700 bin TL arasında, 3+2 daireler 2 milyon 500 bin TL ile 2 milyon 700 bin TL arasında, 4+1 daireler 2 milyon 587 bin TL ile 2 milyon 660 bin TL arasında, 5+1 daireler ise 4 milyon TL ile 4 milyon 385 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 30 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede peyzaj, koşu parkuru, kapalı havuz, açık havuz, restoranlar, fitness center, oyun alanları ve spor alanları bulunuyor. 


Zeytinburnu nda metrekare fiyatları 19 bin TL yi buldu!


Ottomare Suites'te 870 bin TL'den başlıyor

Ottomare Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Ottomare Suites, Blue Suites, Captain's Suites, Dublex Suites, Limited Suites, Panoramic Suites, Sky Suıtes, Terrace Suites ve Unique Suites olmak üzere toplam 355 suitesten meydana geliyor. Haziran 2013'te teslim edilmesi planlanan Zeytinburnu Ottomare Suites'te, fiyatlar ise 870 bin TL'den başlıyor 1 milyon 805 bin TL'ye kadar yükseliyor. Ottomare Suites Zeytinburnu projesinde şirket bünyesinde yüzde 50 peşinat veriliyor. Kalan tutar teslim tarihine kadar sıfır faizle vadelendiriliyor. Projede banka kredisi de kullanılabiliyor. 13 bin 500 metrekare üzerinde konumlanan Zeytinburnu Ottomare Suites,  25 kat üzerinde yer alıyor. Suiteslerin alanları 73 metrekare ile 336 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Ottomare Suites Zeytinburnu Residence'ın sosyal alanları arasında; restaurant, fitness center, sauna, spa, tenis kortu,  açık-kapalı yüzme havuzu, street ball sahası, vitamin bar, zen bahçesi, toplantı salonları, bilardo salonu, mini sergi alanı, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru,  resepsiyon hizmetleri, bahçe bakım hizmetleri ve güvenlik hizmetleri yer alıyor.


Zeytinburnu nda metrekare fiyatları 19 bin TL yi buldu!


Miramarin'de ön talep toplanıyor

Delta İnşaat güvencesiyle inşa edilen Miramarin projesi, otel, rezidans ve AVM birimlerinden oluşuyor. Sinpaş Yapı'nın inşa ettiği Ottomare Suites ile Nove Otel'in arasındaki arazi üzerinde kurulan Miramarin projesi henüz satışa çıkmadı. Ön talep toplama sürecinde olan Zeytinburnu Miramarin projesinin 2013 yılı içinde satışa çıkması planlanıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Delta İnşaat Miramarin projesinde tüm detaylar lansmanda açıklanacak. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön