20 / 04 / 2024

Zinnur Büyükgöz: Gebze'de imar sorunu kalmayacak!

Zinnur Büyükgöz: Gebze'de imar sorunu kalmayacak!

Mahalle statüsüne geçen köylere konuk olan Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Gebze'de tarımsal kalkınmayı sağlayacak projelere imza atacağız" diye konuştu.



Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, İlçe Başkanı İrfan Ayar ve parti yöneticileriyle birlikte  Elbizli, Duraklı, Hatipler, Tepemanayır, Ahatlı, Kargalı ve Yağcılar mahallelerinde ziyaretlerde bulundu. Büyükşehir yasası ile birlikte mahalle statüsüne kavuşan köylere konuk olan Büyükgöz, vatandaşlarla sohbet edip talepleri dinledi. 

''Kazanan Gebze olacak"

Özgür Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre, vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, "Gebze'de Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı olan belediyecilik işinin ehli Zinnur Büyükgöz, Cumhurbaşkanımızın onayı ile aday gösterildi. 33 yıldır Türkiye'nin hemen hemen her vilayetinde projelere imza atan, belediyecilik işini bilen bir kardeşimiz. Sizler her zaman bizlerin yanında oldunuz. Bugün de Zinnur kardeşimizi sizlere emanet ediyorum. İnanıyorum ki sizlerin desteğiyle 31 Mart akşamı kazanan Cumhur İttifakı olacak, kazanan Gebze olacak" açıklamasında bulundu.

''İmar sorunu kalmayacak''

Zinnur Büyükgöz, konuşmalarına şu şekilde devam etti: "Gebze'nin farklı bölgelerinde tapu problemi var. Bazı bölgelerinde de imar problemleri var. Ben 33 yıldır Türkiye'nin birçok bölgesinde yüz binden fazla insanın tapu problemini çözen, imar planlamaları ile ilgili birçok çalışmaya imza atan bir kardeşiniz olarak bu sorunu çözeceğimin sözünü sizlere veriyorum. Benim dönemimde Gebze'de tapu ve imar ile ilgili sorunların hepsi çözülecek ve böyle bir sorun kalmayacak."

''Tarımsal kalkınmayı sağlayacağız''

Büyükşehir belediyesi ile birlikte hayata geçirilecek projeyi açıklayan  Büyükgöz, "Bizler Gebze'de tarımsal kalkınmayı sağlayacak hamleler yapacağız. Büyükşehir belediyemiz ile birlikte tarihte saray sebzelerini yetiştiren Gebze'de tarım ve hayvancılığı canlandıracak projeler hayata geçireceğiz. Doğal pazar projesiyle tüketici ile üreticiyi bir araya getireceğiz. Gebze'nin ihtiyaçlarını biliyoruz. Bu ihtiyaçları gidermek için Büyükşehir Belediye başkan adayımız Tahir Büyükakın ve merkezi hükümetimiz ile birlikte uyum içerisinde çalışacak ve çocuklarımıza daha güzel bir Gebze bırakmak için çaba göstereceğiz" dedi.


Geri Dön