26 / 04 / 2024

Ziraat Bankası emekli maaş promosyonu ne kadar?

Ziraat Bankası emekli maaş promosyonu ne kadar?

Ziraat Bankası emekli promosyonu ile ilgili detaylar merak ediliyor. Özel bankaların 10 bin liraya kadar yükselen promosyon ödemeleri sonrası kamu bankaları yeni bir adım atarak promosyon tutarlarını güncelledi. Peki, Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar?



Emekli aylıklarını Ziraat Bankası aracılığı ile alan emekli vatandaşların promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Ziraat Bankası aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterli olacak.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIYOR?

Emekli maaşını Ziraat Bankası’na taşıyıp promosyon kampanyasından yararlanmak isteyenler başvurularını Ziraat Bankası şubelerine, İnternet Şubesine, ziraat bankası mobil uygulaması, ATM’ler, SMS ve bankanın çağrı merkezi aracılığıyla yapabilecek.

SMS ile başvuru yapmak için 4757'ye "PRO" yazıp bir boşluk bırakıp "TC Kimlik Numarası"nın yazılması yeterli olacak. SMS gönderen vatandaşlar, bankanın Müşteri İletişim Merkezi tarafından aranarak onayları istenecek.

Detaylı bilgiye ulaşmak isteyen vatandaşlar 0850 220 00 00 numaralı telefondan Müşteri İletişim Merkezi ile görüşebilir.

En düşük emekli aylığı ne kadar olacak? Refah payı ne değiştirecek? İşte son durum…

Tüm emeklilerin hesaplarına en az 2 bin 200 TL yatacak!

Araba alacaklara kötü haber! Euro yükseldi, araba fiyatlarına büyük zam geldi


Geri Dön