23 / 04 / 2024

Ziraat Bankası emekli promosyon 2022 ne zaman yatacak?

Ziraat Bankası emekli promosyon 2022 ne zaman yatacak?

Ziraat Bankası emekli promosyonu gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Ziraat Bankası emekli promosyon 2022 ne zaman yatacak? İşte detaylar!



Ziraat Bankası emekli promosyonu kaç TL, Ziraat Bankası emekli promosyonu arttı mı? bu sorular bu günlerde pek çok emekli vatandaşın araştırdığı konudur. Hangi bankanın ne kadar emekli promosyonu verdiği gündemi bir hayli meşgul ediyor. SGK'dan yapılan açıklamaya göre kurum ile bankalar arasında Mart 2020’de imzalanan emekli ve hak sahiplerine promosyon ödenmesi hakkında protokollerin 1 Kasım 2022'de güncelleneceği belirtildi. İşte “Ziraat Bankası emekli promosyon 2022 ne zaman yatacak?” sorusunun yanıtı…

Ziraat Bankası emekli promosyon 2022 ne zaman yatacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön