19 / 04 / 2024

Ziraat Bankası hibe desteği veriyor mu? Ziraat Bankası 2 yıl geri ödemesiz kredi kimlere verilir?

Ziraat Bankası hibe desteği veriyor mu? Ziraat Bankası 2 yıl geri ödemesiz kredi kimlere verilir?

Hibe desteği gündemde yer alan konulardan biridir. Kamu bankası elini cebine attı. Vatandaşlar, Ziraat bankasının ne kadar hibe verdiğini araştırıyor. İşte detaylar!



Ziraat Bankası, ev alacak vatandaşların imdadına koşuyor. Ziraat Bankası ev alacaklara müjdeyi verdi. Ziraat Bankası üzerinden başvuru yapan kişilere, devlet tarafından 140 bin TL hibe desteği geliyor.

ZİRAAT BANKASI HİBE DESTEĞİ VERİYOR MU?

Bir evi olmasını isteyen kişiler için Ziraat Bankası kolları sıvadı. Ev almak isteyenler, bankaların kredi kampanyalarını araştırıyor. Destek açıklamalarından sonra bu şekildeki araştırmaların sayısı arttı. Bu yıl herkes ev sahibi olacak. Yüksek ev fiyatlarından sonra ev almak oldukça zor hale geldi. Ekonomik alanda yaşanan zorlu süreçler ve enflasyonda meydana gelen artıştan sonra vatandaşın yüzünü güldürecek haberi Ziraat Bankası verdi. Verilen habere göre Banka ilk defa ev alan vatandaşlara 140 bin TL hibe yardımı yapacak. Bu para da geri ödemesiz olarak verilecek. Haberi duyan vatandaş havalara uçtu. Tabi bu desteğe başvurabilmek için birtakım şartlar bulunmaktadır.

ZİRAAT BANKASI HİBE DESTEĞİ ŞARTLARI NELERDİR?

Ziraat Bankası, 140 bin TL'lik hibe desteğini alabilmek için ilk kez ev sahibi oluyor olunması gerekiyor. Daha önce ev sahibi olduysanız bu desteğe başvurmanız mümkün değildir. Diğer detaylar da başvuracak kişiler tarafından merak edilmektedir.

Belirlenen ilk şart ilk defa ev sahibi olmanız gerekmektedir. En önemlisi bu. Diğer şartlar zaten başvurunuz oluşturduktan sonra oluşacak şeyler. Öncelikle Bankaya giderek bir konut hesabı açmalısınız. Bu konut hesabına düzenli olarak birikim yaptığınız ve periyodik çizelgenizdir. Bu krediye başvurmak için size en yakın yerde bulunan Ziraat Bankası şubesine giderek başvuru yapabilirsiniz.

ÇALIŞMAYAN KİŞİYE KONUT KREDİSİ ÇIKAR MI?

Çalışmayan kişiye konut kredisi çıkar mı sorusu vatandaşlar tarafından sorulmaktadır. Gelir belgesi olmadan kredi çekilebilir mi? Bankalar bir geliriniz bulunmuyorsa, kredi alamazsınız. Aynı şekilde bankalar sigortasız kişilere de kredi de vermiyor.

Erken emeklilik onlara vurdu! 48 yaşını geçenler bu listede! İşte detaylar!

Evlenecek çiftlere devlet desteği! Düğün hibesi sizleri bekliyor! İşte şartlar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön