19 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan müjde! Çeyrek altın hesabıyla fiziki altınlarınız değerlenecek!

Ziraat Bankası'ndan müjde! Çeyrek altın hesabıyla fiziki altınlarınız değerlenecek!

Kamu bankalarından biri olarak tanıdığımız Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden müjdeyi verdi! Çeyrek Altın Hesabı ile fiziki altınlarınız Ziraat güvencesinde değerlenecek! Peki, Ziraat Bankası Çeyrek Altın Hesabı nedir? İşte detaylar...



 Ziraat Bankası ndan müjde! Çeyrek altın hesabıyla fiziki altınlarınız değerlenecek!

ZİRAAT BANKASI ÇEYREK ALTIN HESABI ÖZELLİKLERİ

  • Darphanenin standart altın ürünlerinin (çeyrek, yarım, tam, iki buçuk ve beş) belirli bir süre sonunda yatırılıp fiziki olarak çekilebildiği hesaptır. 
  • İşlemler 3 aylık değerde 1 adet/birim 916.66/1000 saflık ile gerçekleştirilir. 
  • Altın şube teslimi ve altın alım işlemlerinde herhangi bir ücret alınmaz. 
  • Vadesiz Çeyrek Altın Hesabı'ndan çeyrek cinsinde virman/havale işlemi yapılabilmektedir
  • Hesabın açılabildiği şubelerden, belirlenen süre sonunda yeni tarihli fiziki çeyrek altın olarak ödeme alınabilmektedir.
  • Ayrıca Türk Lirasına dönüştürülebilmekte ve Türk Lirası olarak da ödeme alınabilmektedir.
  • Vadesiz Çeyrek Altın Hesabı ile Kazandıran Çeyrek Altın Hesabı açılması sağlanarak, ayrıca faiz geliri imkanı sunulmaktadır.
  • Altınlarınızın kaybolma/çalınma riski bulunmadan, altın olarak değerinin korunmasını sağlayan Çeyrek Altın Hesabı ile kiralık kasa gibi saklama masraflarından da tasarruf edilebilecektir.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN BURAYA TIKLAYIN


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön