02 / 05 / 2024

Ziraat Bankasından yeni haber! Başvuru yapar yapmaz hediye ediliyor!

Ziraat Bankasından yeni haber! Başvuru yapar yapmaz hediye ediliyor!

Ziraat Bankası müşterilerini ilgilendiren yeni bir haber yayınlandı. Sadece başvuru yapmak gerekiyor. İşte merak edilen detaylar!



ZİRAAT BANKASI MÜŞTERİLERİNE MÜJDEYİ VERDİ!

Ziraat Bankası müşterine özel bir kampanya düzenlendi. Hazırlanan bu kampanya doğrultusunda Bankkart ile anlaşmalı market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri alışverişi yapanlara 150 TL para ödemesi anında yapılacak. Kampanya bu ayın sonuna kadar geçerliliğini koruyacak. Ziraat Bankası üye iş yerlerinde farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri her alışverişlerinizde 25 TL toplamda 150 TL Bankkart lira kazanma şansına sahip olacaksınız.

ZİRAAT BANKASI BANKKART KAMPANYASI DETAYLARI VE KATILIM KOŞULLARI!

Ziraat Bankası Bankkart müşterilerinin katılacağı bu kampanya 1 ile 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den ya da MARKET yazıp 4757’ye SMS göndererek katılım sağlanmalıdır. Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor.

Kampanyaya katılan Ziraat Bankası müşteri bu kampanya süresince Bankkart ile Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerimizden farklı günlerde, tek seferde yapacakları 300 TL ve üzeri her alışverişlerine 25 TL toplamda 150TL Bankkart Lira kazanma imkanına sahipler. İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir. E-ticaret işlemleri kampanyaya dahil değildir. Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yükleme işlemi yapılacaktır.

AKBANK MAAŞINI TAŞIYANA NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 28 Temmuz ile 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşını Akbank’tan almayı taahhüt eden kişilere 7.000 TL’ye varan promosyona ek olarak kampanya dönemi içinde, verilecek en az 2 OFÖ Talimatı karşılığında 250 TL ve ilk kez Axess veya Wings sahibi olacak SGK emeklilerinin, toplamda 1.250 TL ve üzeri harcamalarına 250 TL olmak üzere ve toplam 500 TL chip-para fırsatından yararlanma imkanı sunuluyor.

TOKİ 20 ilde satışa çıkardı! Yüzde 50’si peşin 120 ay vade ile hemen sahip olun!

Aile sosyal yardım paraları yattı mı? Aile sosyal yardım paraları ne zaman yatacak?

Kiralar ve konut fiyatları düşecek mi? İşte Bakan Kurum açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön