24 / 04 / 2024

Zirvepark projesinin örnek dairesi görücüye çıktı!

Zirvepark projesinin örnek dairesi görücüye çıktı!

Standart, teraslı, bahçeli ve dubleks bahçeli olmak üzere 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipinden 17 farklı seçeneklerin bulunduğu Zirvepark, akıllı ev teknolojisi ve çevreci bina özellikleriyle lüks ve konforlu bir yaşam sunuyor.




Somuncu Grup imzasıyla yükselen Konya’nın en prestijli projesi Zirvepark’ın örnek dairesi ve Yazır satış ofisi düzenlenen törenle ziyarete açıldı. Konut sektörünün çarpıcı örneklerinden biri olmaya aday olan Zirvepark, dairelerde kullanılan kaliteli, dayanıklı ve son teknoloji ürünleriyle dikkat çekiyor.Sektörün önemli isimlerini, tedarikçilerini ve müşterilerini bir arada buluşturan açılışta, davetliler örnek daireyi yakından inceleme fırsatı buldu. Projenin tüm detaylarının tanıtıldığı organizasyona katılım oldukça yoğundu.Standart, teraslı, bahçeli ve dubleks bahçeli olmak üzere 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipinden 17 farklı seçeneklerin bulunduğu Zirvepark, akıllı ev teknolojisi ve çevreci bina özellikleriyle lüks ve konforlu bir yaşam sunuyor. 


Konya’da bir ilk; her daire farklı bir mimariye sahip


Örnek daire ve satış ofisi açılışına katılan herkese teşekkür eden Somuncu Grup Satış ve Pazarlama Yöneticisi Adnan Dutak, “ Zirvepark Konya için standartları farklılaştıran bir proje. 112 konuttan oluşan projede her daire birbirinden farklı m2 ve mimariye sahip olarak tasarlandı. Değişen yaşam biçimlerine uygun olarak inşa edilen her daire kendine özel bir mimariye sahip. Konya’da bir ilk olan uygulama sayesinde mekanlar metrekarelerle sınırlandırılmıyor. Mimarisi, ünlü mimarlık ofisi Tago Mimarlık tarafından tasarlanan projenin en belirgin özelliği, yaşam tarzları farklı ailelere farklı m2’lerde konut alanları sunması. Böylelikle de alım gücü olarak her bütçeye hitap etmesi. Tüm bu kararların arsa aşamasında araştırılarak verildiği bu proje, insana saygıyı esas alan bir projedir.Ayrıca projemizden ev alan kişiler, isterlerse seramik, parke ve duvar kağıdını kendileri seçebiliyor. Herkes hayalindeki evde oturmak ister bu uygulama ile ev sahipleri evlerini kendi zevkine göre döşeyebilecek.”dedi.


Zirvepark’tan Akıllı Evler


İşçilik ve kalitede birinci sınıf olan, ayrıca mutfaktan banyoya da en kaliteli iç donanımıyla dikkat çeken Zirvepark’ta tüm daire tipleri özenle tasarlandı. Konut sektörüne farklı bir anlayış getiren Zirvepark akıllı ev teknolojileri ve çevreci özelliklerle donatıldı. 


Geniş ve ferah dairelerde yaşamın keyfini sürün


Kat yüksekliği diğer yapılara oranla oldukça yüksek olan Zirvepark’ta ev sahipleri 3.30 metre yüksekliğindeki geniş ve ferah dairelerinde konforun keyfini hissedecekler. Ayrıca Zirvepark’ın her dairesinde yer alan geniş balkonu sayesinde tüm aile bir arada keyifli vakit geçirebilecek.


Zirvepark’a Profesyonel Destek


Zirvepark tasarımı ve mimarisiyle diğer konut projelerinden ayrılıyor. Hayalleri serbest bırakan proje ünlü mimar Göktuğ Altuğ’un başkanlığında tasarlanmıştır. Satış ve pazarlama danışmanlığı ise İstanbul’dan Revak&BLB Yatırım Ve Danışmanlık A.Ş Yük.Mimar Belgin Bilgiç ve Dr. Bilge Katipoğlu tarafından yapılmıştır.



Zirvepark’a Profesyonel Destek


Zirvepark tasarımı ve mimarisiyle diğer konut projelerinden ayrılıyor. Hayalleri serbest bırakan proje ünlü mimar Göktuğ Altuğ’un başkanlığında tasarlanmıştır. Satış ve pazarlama danışmanlığı ise İstanbul’dan Revak&BLB Yatırım Ve Danışmanlık A.Ş Yük.Mimar Belgin Bilgiç ve Dr. Bilge Katipoğlu tarafından yapılmıştır.




Yaşamın Yeni Merkezi


Ev sahiplerini şehrin stresinden uzaklaştırmak için her şeyin düşünüldüğü Zirvepark’ta, toplantı odaları, PS3 oyun odası, ortak bir mutfak ve ankastre ürünlerinin sunulduğu gurme odası, gusto odası, süs havuzları, açık barbekü alanı ve kış bahçesi mevcut. Ayrıca proje, terasta yer alan gökyüzü havuzu gibi pek çok sosyal olanaklarıyla da yaşamın yeni merkezi 

olmaya aday. Daireler arasında herhangi bir ücret ödemeden telefon görüşmesi yapılmasını sağlayan intercom sistemi de tüm konutlarda yer alıyor. Her daireye özel Touch panel sisteminin yer aldığı Zirvepark’ta hayatı zirvede yaşayacaksınız.



Yatırımlar Devam Edecek


Zirvepark projesiyle adından sıkça söz ettiren Somuncu Grup, aynı anlayışla farklı projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yeni yatırımların hangi bölgede ve ne tarz inşa edileceği ise merak edilen konular arasında.


Zirvepark Konya İletişim Bilgileri

Tel: 444 9 766 

Web: www.konyazirvepark.com


Geri Dön