23 / 04 / 2024

Piyalepaşa ne zaman satışa çıkıyor? İşte lansman tarihi!

Piyalepaşa ne zaman satışa çıkıyor? İşte lansman tarihi!

Firma: Piyalepaşa Gayrimenkul

Proje: Piyalepaşa Gayrimenkul Beyoğlu

Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi için yıkım başladı. Piyale Gayrimenkul, Piyalepaşa projesinde satışlara ne zaman başlıyor? Piyalepaşa projesinin lansmanı ne zaman yapılacak? Piyalepaşa ne zaman görücüye çıkacak? Açıklıyoruz...



Adnan Polat’ın Polat Holding şirketi  Piyalepaşa Gayrimenkul  tarafından Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi’nde 80 bin metrekare üzerinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde lansman tarihi belli oldu. 


Piyalepaşa Gayrimenkul Piyalepaşa Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Kaan Yücel’in Emlakkulisi.com’a yaptığı açıklamaya göre Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi 2015’in Mart ayında görücüye çıkacak. Piyalepaşa konutları, metrekaresi 3 bin 500 dolardan satışa çıkacak.


Piyalepaşa’da hangi konut tipleri olacak? 


Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Yücel’in açıklamalarına göre 80 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesinde 20 katlı otelin etrafında 25 tane 2-3 ve 7-12 katlı binalardan oluşan konut blokları yer alacak. Konut tipleri ve oranları, yüzde 5 civarında 4+1,yüzde 60 civarında  3+1 ve 2+1 ve yüzde 35 1+1 ve 1+0 konut tipi residence bloğunda olacak şekilde belirlendi. Projede 902 konut yer alacak, 214’ü arsa sahiplerine verilecek projede 687 konut satışa çıkarılacak. 


Piyalepaşa’da ticari üniteler satılacak mı?


Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesinde yer alacak 10-15 mağazada satış yapılmayacak. Mağazalarda kiralama yoluna gidilecek. Projede 40 bin metrekare ofis olması da planlanıyor. Piyalepaşa’da toplam 200 bin metrekare satılabilir/kiralanabilir alan olacak. Bir 200 bin metrekare de otopark olarak toprağın altında yer alacak.


Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesinde tapulu arsa sahibi ve tapusuz gecekondu sahibiyle nasıl anlaşıldı? Detaylar için tıklayın!


Piyalepaşa otelini kim işletecek? 


Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesinde inşa edilecek 20 katlı, 400 yataklı otelin işletmesinin Polat Turizm tarafından gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


Piyalepaşa’da teslim ne zaman? 


Piyalepaşa projesinde konut teslimlerinin 2017 yılının sonunda, etaplar halinde değil tek seferde yapılması bekleniyor.


Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel'in Emlakkulisi.com'a özel açıklamaları için tıklayın!


Piyalepaşa Gayrimenkul iletişim!


Piyalepaşa Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ticaret A.Ş.

Tel: 0212 216 22 30

Web: www.polatholding.com


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön