25 / 04 / 2024

1 gram bile altını olanlar dikkat! Altın fiyatlarında son dakika! Gram, çeyrek, cumhuriyet altını ne kadar?

1 gram bile altını olanlar dikkat! Altın fiyatlarında son dakika! Gram, çeyrek, cumhuriyet altını ne kadar?

1 gram bile altını olanlar altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne oldu? İşte Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını ne kadar?



Resmi olarak açıklanan verilere göre, Ons altın bugün içerisinde en yüksek 1817 dolar seviyesini; en düşük ise 1811 dolar seviyesini görürken; yüzde 0,19 oranında düşüş gösterdi ve 1813 dolardan işlem gördü.

GRAM ALTIN YÜKSELİYOR MU?

Hürriyet'in aktardığına göre, yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altının fiyatı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı sebebiyle Türkiye piyasalarının kapalı olduğu bugün en yüksek 933,46 TLseviyesini, en düşük ise 927,85 TL seviyesini gördü.

1 gram bile altını olanlar dikkat! Altın fiyatlarında son dakika! Gram, çeyrek, cumhuriyet altını ne kadar?

Resmi olarak açıklanan verilere göre, gram altın, dolar kurunda yaşanan yükselişlerin de etkisiyle yukarı yönlü hareket ederken, bugün saat 10:48 itibarıyla yüzde 0,04 oranında yükseliş gösterdi ve 931,82 TL seviyesine çıktı. Yine açıklanan resmi rakamlara göre, çeyrek altın 1537 TL, Cumhuriyet altını da 6 bin 329 TL'den işlem görüyor.

Altının sır perdesi aralanıyor! Herkesi heyecanlandıracak açıklamalar şimdi geldi!

Kripto paralarda büyük sarsıntı! Kağıttan ev dağılıyor mu? Kripto kazançları düşecek mi?

Dolar 16 lira barajını yıktı! Doları olanlar dikkat! 4 aylık kayba inanamayacaksınız!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön