24 / 04 / 2024

10 soruda emekli promosyonu! En yüksek promosyon nasıl alınır? Emekli maaşı nasıl taşınır? Emekliler hemen bunu yapın!

10 soruda emekli promosyonu! En yüksek promosyon nasıl alınır? Emekli maaşı nasıl taşınır? Emekliler hemen bunu yapın!

Emekliler promosyon tutarlarını duyunca, son dakika gelişmelerini ve maaş promosyonlarından nasıl yararlanacaklarını araştırmaya başladı. Peki en yüksek emekli promosyonu hangi bankada? Emekli promosyonundan nasıl faydalanılır? İşte 10 soruda emekli maaş promosyonu ile ilgili merak edilen her şey...



6 - Yeni emekliler maaş promosyonu alabilecek mi? 

Emekli Sandığı'ndan emekli olacak kişiler, çalıştıkları kuruma verecekleri emeklilik dilekçesinde maaş ve ikramiye ödemeleri için banka tercihini belirtebiliyor. 

SSK ya da Bağ-Kur'dan emekli olanlar ise e-Devlet aracılığıylda ya da SGK İl/İlçe Müdürlükleri'ne emeklilik başvurusu yaparken maaşın yatırılacağı bankayı seçebiliyor. 

7 - Banka değişikliği nasıl yapılır? Taahhüdü olan emekliler ne yapmalı? 

Banka promosyonu alındıktan sonra daha cazip bir fırsat oluşursa, bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. Şöyle ki bu durumda bankadan tutarın artırılması talep edilebilir veya başka bankaya geçilebilir. Banka değiştirmenin herhangi bir cezası yok. Sadece aldığınız promosyon ödemesinden kalan süreye ait kısmın iade edilmesi gerekiyor. 

10 soruda emekli promosyonu! En yüksek promosyon nasıl alınır? Emekli maaşı nasıl taşınır? Emekliler hemen bunu yapın! 

8 - Emekli promosyon ödemeleri ne zaman bitiyor? Maaş promosyonu kampanyaları ne zaman sona erecek? 

Banka değiştirmek isteyen emekliler için son başvuru tarihi, 31 Ağustos olarak açıklanmıştı. Ancak kampanya süreleri Eylül ve Ekim olarak bankadan bankaya değişiyor. 

9 - En yüksek emekli promosyonu nasıl alınır? 

Bankalar resmi internet siteleri aracılığıyla emekli promosyon tutarlarını ve şartlarını duyuruyor. En yüksek promosyon tutarını bankaların siteleri ya da şubeleri aracılığıyla öğrenebilirsiniz. 

10 - Emekli maaşı başka bankaya nasıl taşınır?

Emekli maaşını aldığı banka ile 3 yıllık taahhüt süresini dolduranlar ya da yeni emekli olanlar, diledikleri bankaya başvuruda bulunarak maaşlarını başka bankaya taşıyabiliyor. Maaşlarını taşımak isteyen emeklilerin bankaya bildirim yapması gerekiyor. Bu bildirim bankaların şubelerinden veya e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirilebiliyor. 

Yarış kızıştı, süre uzadı, zamlar peş peşe geldi! Bankaların emekli promosyon yarışı durmak bilmiyor! ING, TEB, İşbank..

Polis maaş promosyonunda şok! EGM aylık 300 TL'ye, 5 senelik anlaşma yaptı! Polislerin promosyon tepkisi büyüyor!

Emekli maaşı, memur maaşı ve asgari ücret ne kadar olacak? Maaşlara gelecek zam belli oluyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön