26 / 04 / 2024

100 bin kişiye iş imkanı! Üstelik KPSS şartı yok...

100 bin kişiye iş imkanı! Üstelik KPSS şartı yok...

Çok sayıda ve birbirinden farklı alanlarda İŞKUR üzerinden yapılacak başvurular neticesinde 100 bin kişi istihdam edilecek. Özel güvenlik görevlisinden muhasebeciye, Bulaşıkçıdan büro memuruna, elektrik teknisyeninden depo görevlisine kadar çok sayıda meslek sahibi başvuru yapabilecek...



Türkiye genelinde işveren, İŞKUR üzerinden istihdam etmek üzere 100 bin eleman arıyor. Ortalama 20 bini temizlik, inşaat, taşıma, yükleme-indirme gibi beden gücüne dayalı ilanlar. Muhasebeci arayışı her zamanki gibi yine çok fazla iken, sezonun açılması ile beraber turizm ve otelcilik elemanı arayışları da hız kazandı. Şoför, çağrı merkezi, özel güvenlik görevlisi, perakende ile gıda gibi çok sayıda sektörde işçi- çalışan açığı var.

100 bin kişiye iş imkanı! Üstelik KPSS şartı yok...

İŞKUR'A KAYIT YAPTIRILMASI GEREKİYOR

Başvurular için İŞKUR’a kaydıt yaptırmanız gerekli. Eğer kaydınız bulunmuyorsa ilk olarak ‘esube.iskur. gov.tr’ internet adresi üzerinden ‘üye ol’ seçeneğini tıklayarak ve Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranız ile gerekli bilgileri doldurarak kayıt gerçekleştirebilirsiniz. Sonra özgeçmiş sayfanızda bulunan ‘öğrenim bilgileri’ ve ‘meslek bilgileri’ alanlarını doldurmanız sonra da ‘kişisel bilgiler’ alanında yer alan ‘iş arama statüsü’ seçeneğine tıklayarak iş arama statünüzü aktif yapmanız gerekli.
 


Geri Dön