20 / 04 / 2024

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen dibe vurdu! Herkes kuyumculara koşuyor

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen dibe vurdu! Herkes kuyumculara koşuyor

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başlarken 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen çakıldı. Fiyatlardaki düşüşü fırsat olarak değerlendiren yatırımcılar kuyumculara koştular. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? Altın bilezik fiyatları bugün kaç lira?



Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Gram altın 1000 TL kritik sınırın altına gerilerken ons altın 1638 dolara kadar düştü. Altının düşmesi ile 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen çakıldı. 

Altın bilezik almak isteyenler, kuyumcukara akın etti. Fiyatların düşmesi ile altına olan talep arttı. Yatırım amaçlı altın bilezik almak isteyenler ''bugün altın bilezik ne kadar? Altın bilezik fiyatları kaç lira?  14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? sorularının yanıtlarını merak ediyor. 

 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen dibe vurdu! Herkes kuyumculara koşuyor

Altın fiyatlarındaki düşüş hız kesmeden devam ediyor. Yatırımcılar ise altındaki düşüşü fırsat bilerek yatırım amaçlı altın almaya başladılar. Peki bugün  14,18 ve 22 ayar altın bileizk fiyatları kaç lira? Altın bilezikler kaç lira? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön