26 / 04 / 2024

20 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor... Dolar fırladı, euro çakıldı! Bir kenarda eurosu olanlar acil bakın

20 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor... Dolar fırladı, euro çakıldı! Bir kenarda eurosu olanlar acil bakın

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı çarşamba günü açıklandı. Kararın ardından dolar fırlarken euro düştü. Bir kenarda eurosu olanlar acil bakın! Euro/TL kuru bugün ne kadar oldu?



DOLAR 20 YILIN ZİRVESİNDE

Döviz kurlarındaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar endeksi dün 20 yılın zirvesi olan 111,81 seviyesinde yakın 111,27'de seyretti. 

Dolar kuru Fed'in fazi kararından sonra yükselişe geçerken dün açıklanan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararından sonra 20 Aralık 2021 yılından sonraki en yüksek seviyesine ulaştı. Dolar kuru dün 18,38'e yükseldi ardından 18,40 seviyesi ile rekor tazaledi.

Dolar kuru zirveye yükselirken euro dolar karşında değer kaybetti. Euro dolar paritesi bugün 0,97 seviyesinde işlem görüyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön