26 / 04 / 2024

3 bankada kıyamet koptu! Halk Bank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank peş peşe açıkladı! Kimliğini kapan koştu!

3 bankada kıyamet koptu! Halk Bank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank peş peşe açıkladı! Kimliğini kapan koştu!

Emeklilerin en çok tercih ettiği bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası emeklilere verdikleri promosyonların düşük olması nedeniyle müşterilerini başka bankalara kaptırdı. Devlet bankalarından müjde bekleyen emekliler isyan etti...



Devlet bankalarının emekli promosyonları ne kadar? Halk Bank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank arka arkaya açıkladı! Tabloyu görenler inanamadı... İşte detaylar...

ZİRAAT BANKASI PROMOSYON ÖDEMESİ 2022 NE KADAR?

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada şu şekilde;

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alan müşterilere;
-1.500 TL altında emekli aylığı alan vatandaşlara 500 TL,
-1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alan vatandaşlara 625 TL,
-2 bin 500 TL ve üzerinde emekli aylığı alan vatandaşlara 750,00 TL tutarında olmak üzere, 3 yıllık peşin promosyon ödemesi veriyor.

Yine verilen bilgilere göre, emekli aylıklarını Ziraat Bankası aracılığı ile alan emeklilerin promosyon ödemesinden yararlanabilmesi için maaş ödemelerini 3 sene boyunca Ziraat Bankası aracılığı ile alacaklarına dair başvuru yapmaları yeterli.


HALKBANK PROMOSYON ÖDEMESİ 2022 NE KADAR?

Halkbank da emekli promosyonuna zam yapmayan bankalar arasında yer alıyor. Resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, Halkbank, 1.500 liradan az emekli maaşı alanlara 500 lira, 1.500 lira ile 2 bin 500 lira arasında emekli maaşı alanlara 625 lira, 2 bin 500 liradan fazla maaş alanlara ise 750 liralık ödeme yapıyor. 


VAKIFBANK PROMOSYON ÖDEMESİ 2022 NE KADAR?

Vakıfbank tarafından konu ile ilgili olarak yapılan duyuru şu şekilde;

Maaşı 1.500 liraya kadar olan vatandaşlara 3 sene için toplam 500 lira, 1.500 Türk Lirası-2 bin 500 Türk Lirası arasında olanlara 3 sene için toplam 625 TL, 2 bin 500 lira ve üzeri olanlara 3 yıl için toplam 750 lira ödeme yapıyor. 

KİMLİĞİNİ KAPAN KOŞTU

Özel bankaların promosyon tutarlarına peş peşe zam yapması ve verilen promosyon tutarının 10 bin TL'ye ulaşması emekli vatandaşları da isyan ettirdi. Maaşlarını genellikle devlet bankalarından alan ve özel bankaların emekli promosyonları 10 bin TL'ye kadar yükseltmesine isyan eden emeklilerin sabrı da taştı.

Aylardır devlet bankalarından bir hamle bekleyen falan umduklarını bulamayan emekliler de özel bankalara geçme kararı aldı. Sabırları taşan emekliler kimliğini kaptı ve özel bankalara koştu. Büyükşehirlerde bu rakam bir hayli yüksek olurken, küçük ilçelerde yaşayan emekliler bile ilçede olan bankayı değil daha yüksek promosyon almak uğruna ilçe dışındaki bankayı tercih etti. 

Freni patlamış kamyon gibi gelen dolar kuru 9 gün sonra işte bu kadar olacak! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

1 dolar 10 gün sonra işte bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı!

Altın ve dolar için peş peşe son dakika açıklaması! Açık açık tarih verildi!


Geri Dön