24 / 04 / 2024

3600 Ek Gösterge’de flaş gelişme! Kamuda sözleşmeli kalmayacak mı?

3600 Ek Gösterge’de flaş gelişme! Kamuda sözleşmeli kalmayacak mı?

Memur-Sen'den met mesaj. milyonlarca kişinin merak ile beklediği 3600 ek gösterge ve kamudaki sözleşmeli personel ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.



Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Yalçın, 3600 ek gösterge ile ilgili olarak çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

ÖNEMLİ BAŞLIKLAR GERİDE KALDI

3600 ek gösterge düzenlemesinde onarılmakta olan konular olduğunu ifade eden Yalçın, "Önemli başlıklar geride kaldı, önümüzde çok kıymetli olan bir başlık var. Dün, buna ilişkin ilk temas oluştu. Biz ek gösterge düzenlemesini toplu sözleşme ile karara dönüştürmüştük" ifade etti.

5 MİLYON İNSANI KAPSAYACAK

"5 milyon 300 bin insanı içine alan devasa bir düzenleme gerçekleşti. Bazı eksiklikleri mevcut. Şefler ve teknikerler başta olmak üzere. Bu manada 3600 ek gösterge düzenlemesinde yapılması gereken, yasal bir düzenleme ile birlikte yeni bir torba kanunla atılması gereken adımlar mevcut. Onlar ile ilgili gayretimiz devam ediyor" ifadelerini kullandı.

3600 Ek Gösterge’de flaş gelişme! Kamuda sözleşmeli kalmayacak mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön