19 / 04 / 2024

600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı!

600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı!

600 Yataklı Tarsus Devlet Hastanesi ve Kazanlı Turizm Bölgesi Temel Atma Töreni yapıldı. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldı...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarsus ilçesinde düzenlenen "600 Yataklı Tarsus Devlet Hastanesi ve Kazanlı Turizm Bölgesi Temel Atma Töreni"nde konuşma yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarsus'a son derece modern bir hastane de kazandıracaklarına da işaret ederek, 600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi'nin temelini atacaklarını söyledi.

Bugün özellikle dışardan gelenlerin gıptayla baktığı Tarsus olduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kardeşlerim elbette geldiğimiz yeri yeterli görmüyoruz. Sizlerin refahı, huzuru, esenliği için yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Tarsus Çamlıyayla yolunu 130 trilyon liralık yatırımla inşa ediyoruz. Biz yapıyoruz. Bu yolun 27 kilometresi tamamlandı. Yol güzergahında bir adet de tünel inşa ediyoruz. Tarsus'u halen inşası süren havalimanına da bağlıyoruz. İnşallah Çukurova Havalimanını da yakın bir zamanda hizmete alacağız. Bu yatırımın bedeli ne biliyor musunuz? 400 trilyon liralık bir yatırım olan Çukurova Bölgesel Havalimanı yolundaki çalışmalar da sürüyor. Çamtepe Köprülü Kavşağını 25 trilyon liralık yatırımla tamamladık. Organize sanayi bölgesi otoyol bağlantısını 200 trilyon liralık bir yatırımla gerçekleştiriyoruz. Acil kamulaştırma kararı alındı çalışmalar başladı."


Geri Dön