25 / 04 / 2024

Malkara Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı!

Malkara Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere çıktığı Trakya turunda 70 yataklı Malkara Devlet Hastanesi'nin temel atma törenine katıldı. Bakan Müezzinoğlu, en kısa zamanda buralara modern hastaneler ulaştıracağız dedi...




Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere çıktığı Trakya turuna Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'nden başladı. Karayoluyla geldiği ilçede esnaf ziyaretinin ardından, belediye başkan adayları ve partililerle bir restoranda bir araya gelen Bakan Müezzinoğlu, Trakya Bölgesi'ndeki bütün ilçeleri çağdaş ve modern birer sağlık kuruluşuna kavuşturacaklarını söyledi. 


Yemeğin ardından Malkara İlçesi'ne geçen Bakan Müezzinoğlu kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı. Daha sonra 70 yataklı Malkara Devlet Hastanesi'nin temel atma törenine katılan Bakan Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada CHP'yi eleştirerek, şunları söyledi: "Ben anlayamıyorum. Halkla beraber olmak varken, milletle beraber olmak varken neden güç odaklarıyla birlikte oluyorsunuz? Neden okyanus ötesiyle birlikte oluyorsunuz? Bu millet sizi anlamakta zorlanıyor. Ne olur bir günde halktan yana olun. Bir günde milli iradeden yana olun. Bir günde sandıktan yana olun. Bir günde bu milletin derdini paylaşın. Bir taraftan yaptığımız hastaneleri açıyoruz. Diğer taraftan temellerini atıyoruz. En kısa zamanda buralara çağdaş ve modern hastaneler ulaştıralım. Radyolojisiyle, yoğun bakımlarıyla ameliyathaneleriyle modern 5 yıldız hotel odası konforundaki odalarıyla benim vatandaşım onurlu ve saygın bir sağlık hizmeti alsın diye uğraşıyoruz."


Konuşmasının ardından 70 yataklı Malkara Devlet Hastanesi inşaatının temelini atan Bakan Müezzinoğlu ve beraberindekiler Edirne'nin Keşan İlçesi'ne geçti. 



Star Gazete


Geri Dön