27 / 04 / 2024

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde Ağustos müjdesi geldi! Duyan inanamadı! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde Ağustos müjdesi geldi! Duyan inanamadı! Hemen bakın!

Milyonlarca kişinin yüzünü güldüren asgari ücret ara zammıyla birlikte 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteklerine de zam yapıldı. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığı  ne kadara yükseldi? İşte kalem kalem zamlı maaş tablosu...



A Haber'in aktardığı detaylara göre,, merakla beklenen 2022 Temmuz zammıyla memur ve emeklilerin maaşları ile asgari ücret de artırılmış oldu. Milyonlarca kişinin yüzünü güldüren bu zamlardan sonra sosyal destek ödemelerine de zam yapıldı. 

Merakla beklenen 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği gibi sosyal destek ödemelerini alan binklerce kişi yeni zamlı maaşlarının ne kadar çıktığını  ve zamlı maaşların kaç Türk Lirası'na yükseldiğini merak ediyor ve araştırıyor. 

Aktarılan resmi detaylara göre, sosyal güvenceye sahip olmayan 65 yaş üstü vatandaşlara Temmuz zammından önce 1.084 Türk Lirası olarak verilen 65 yaş aylığı da arttı ve 1.537 Türk Lirası'na yükseldi.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde Ağustos müjdesi geldi! Duyan inanamadı! Hemen bakın!

Yine A Haber tarafından aktarılan resmi detaylara göre,  yüzde 40-69 engeli olan vatandaşlar için ödenen maaş 865 Türk Lirası'ndan 1.227 Türk Lirası'na  yüzde 70 ve üzeri engeli olan vatandaşlar için 1.298 lira aylık tutarı da maaş da 1.841 Türk Lirası'na çıktı.

Yine verilen bilgiye Tüberküloz veya SSPE hastaları için devlet tarafından sağlanan 2.354 Türk Liralık hasta desteği tutarı, Temmuz ayında gelen zamla beraber 3 bin 339 Türk Lirası olarak açıklandı.

3 bankada resmen deprem! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası peş peşe açıkladı! Bu tabloyu gören inanamadı!

Bu bankalar muslukları kapattı! 3 bankadan arka arkaya son dakika açıklaması geldi, duyan inanamadı! Hemen siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı alanlar acele edin! Milyonlara zam müjdesi! Hemen bu tabloya bakın!

 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön