26 / 04 / 2024

72 saatlik elektrik kesintisi geliyor!

72 saatlik elektrik kesintisi geliyor!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından dün yapılan açıklamada, elektrik kesintilerine gideceği açıklandı.



BOTAŞ TALİMATI DEĞİŞTİRDİ Mİ?

İran’dan gaz akışının 20 Ocak 2022 tarihi  itibarıyla 10 günlük süreyle kesildiğini açıklayan BOTAŞ konuyla ilgili henüz yeni bir duyuru yapmadı.

BOTAŞ ayrıca, sanayi kuruluşlarına ve doğalgazla elektrik üreten santrallere göndermiş olduğu ve 20 Ocak 2022 tarihi itibarıyla günlük tüketimlerini ortalamanın yüzde 60’ı ile sınırlamaları talimatında da herhangi bir değişikliğe gitmedi.

72 saatlik elektrik kesintisi geliyor!

Açıklanan resmi verilere göre, 19 Ocak 2022 tarihinde günlük 287,6 milyon metreküple rekor kıran doğalgaz tüketimi, 21 Ocak 2022 tarihinde de rekora göre yüzde 15 düşüşle 243,5 milyon metreküpe gerilemişti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön