23 / 04 / 2024

72 saatlik elektrik kesintisi geliyor!

72 saatlik elektrik kesintisi geliyor!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından dün yapılan açıklamada, elektrik kesintilerine gideceği açıklandı.



TEİAŞ ELEKTRİK KESİNTİLERİNİ AÇIKLADI

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından konu ile ilgili olarak dün yapılan açıklamada, mesken ve ticarethane harici kullanıcılara kısıntı uygulanacağı bilgidilrdi.

72 saatlik elektrik kesintisi geliyor!

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Ağrı ili Gürbulak giriş noktasından Ülkemize gelen doğalgaz iletim hattının İran tarafında kalan arızasından dolayı Doğalgaz Kombine Çevrim Santrallerine gaz kısıntısı uygulanacağından, elektrik arz talep dengesinin sağlanması maksadıyla gerek iletim sistemine gerek ise dağıtım sistemine bağlı mesken ve ticarethane harici kullanıcılara program dahilinde kısıntı uygulanacaktır. Hangi kullanıcılara kısıntı uygulanacağı ve kısıntı miktarı ile ilgili, Dağıtım Şirketleri ve Teşekkülümüz tarafından bilgilendirme yapılacaktır.”

Sözcü gazetesine konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan enerji uzmanları, gün içi elektrik kesintileri ve dolayısıyla da doğalgaz kesintilerinin konutlarda önümüzdeki günlerde artabileceği uyarısını yaptı.

Elektrik faturası nasıl düşürülebilir?

Sanayi tesislerinin elektrik tüketiminde kısıtlamaya gidilecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön