24 / 04 / 2024

8 bin TL veren de var 9 bin TL de! Garanti bankası emekli promosyon tutarını açıkladı

8 bin TL veren de var 9 bin TL de! Garanti bankası emekli promosyon tutarını açıkladı

Bankalar arasında emeklilere yönelik 8 bin veya çeşitli yan haklarla 9 bin TL'ye kadar promosyon verenler var. Garanti Bankası emeklilere vereceği promosyon tutarını açıkladı. İşte herkes tarafından çok merak edilen o tutar.



Emekli maaşını Garanti BBVA’dan alan tüm emekli maaş müşterilerine Garanti BBVA Mobil ve İnternet’ten, maaş alınan Vadesiz TL hesabından yapılacak olan havale ve hafta için saat 16.00’a kadar yapılacak olan EFT işlemleri ücretsiz olarak sunuluyor. Söz konusu kampanyaya hafta sonları ve resmi tatil günleri dahil edilmiyor ve 1 Nisan 2021 tarihi öncesindeki işlemler kampanyaya dahil edilmiyor.

7 BİN 250 TL PROMOSYON VERİYORLAR

Garanti BBVA, emekli maaş müşterilerine 3 yıl taahhüt ile maaşlarını Garanti BBVA’dan alacaklarına dair sözleşmeyi imzalamaları ile birlikte aylık net maaş tutarına göre değişen miktarlarda sırasıyla 4.850 TL, 6.000 TL ve 7.250 TL promosyon veriyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön