18 / 04 / 2024

ABD'den Türk yatırımcılara konut alın çağrısı!

ABD'den Türk yatırımcılara konut alın çağrısı!

Şans ABD'de ev sahibi olmak isteyenlerin ayağına geldi. Amerikan Merkez Bankası (FED) önümüzdeki birkaç senede ABD emlak piyasasında çok büyük bir hareketlenme yaşanacağına dikkat çekiyor. 



Şans ABD'de ev sahibi olmak isteyenlerin ayağına geldi. Amerikan Merkez Bankası (FED) önümüzdeki birkaç senede ABD emlak piyasasında çok büyük bir hareketlenme yaşanacağına dikkat çekiyor. 

Fortune Dergisi'nde yer alan habere göre; ABD'den bugün konut alanlar çok karlı olacak; üstelik kira getirisi de bonusu olacak. ABD'de gayrimenkul pazarının önemli oyuncularından International Realty Group'un Kurucusu Giovanna Guzman, Türk yatırımcıların bu büyük fırsatı kaçırmamaları gerektiğini belirtti. 

International Realty Group, ABD'nin Florida eyaletinde özellikle Miami'de büyük bir gayrimenkul portföyüne sahip. Gerek konut, gerekse iş yeri olarak birçok cazip projeyi yatırımcılarla bir araya getiriyor.

ABD den Türk yatırımcılara konut alın çağrısı!

Türk yatırımcılara çağrı 

ABD'de konut sahibi olmak hemen hemen her kişinin hayallerinde yer alır. ABD'nin önde gelen emlak broker'ları arasında olan International Realty Group (IRG) tam da bu hayali olanlara cevap verebilecek bir kurum. Miami merkezli International Realty Group, konut ve ticari gayrimenkullerde uzman hale gelmiş, Miami'den Orlando'ya kadar giden bölgede faaliyette bulunan emlak brokerlığı gerçekleştiren bir firma. IRG, Miami'deki dünyaca ünlü Waldorf Astoria Residence gibi lüks projeleri henüz proje aşamasındayken anlaşmalarını gerçekleştirip yatırımcılara normal değerinin altında cazip fiyat fırsatıyla yatırım yapma fimkanı sunuyor. 

IRG, özellikle Miami'de yatırımda bulunmak isteyen yatırımcıları, burada bulunan inşaat sahipleri ile tanıştırarak hem yatırım yapmalarına, hem de şirket ortaklıkları kurmalarına destek sağlıyor. Türk iş ve sanat dünyasından pek çok ünlü isme de Miami'de emlak broker'lığı yapan IRG, yatırımcılara evlerinden çıkmadan ABD'de yatırım gerçekleştirme fırsatı sunuyor.

ABD den Türk yatırımcılara konut alın çağrısı!

Türk yatırımcılardan bölgeye inanılmaz bir talep geldiğine dikkat çeken International Realty Group'un Kurucusu Giovanna Guzman, şu açıklamalarda bulundu:

"Şirketimiz, 20 yılı aşkın Miami deneyimiyle en doğru fırsatları Türkiye'deki bireysel ve kurumsal yatırımcılarla buluşturmak ve onları en doğru şekilde yönlendirmek konusunda lider konumda. Deneyimlerimiz, tecrübeli ekibimiz, güçlü bağlantılarımız ve devam eden yatırım ve ortaklıklarımızla Miami ve Florida'da uzmanlığı ile tanınan bir marka haline gelen IRG, sizlerle birlikte hep ileriye doğru emin adımlarla lider ve yenilikçi bir şirket olmaya devam edecek."

2025'te bitirilmesiöngörülen WAR, geleceği simgeleyen önemli projelerden biri olarak ön plana çıkıyor. Amerika'da birçok büyük projeye imza atan Property Markets Group tarafından inşa edilen projenin şirket ortakları Ryan Shear ve Ser Pintos, Waldorf Astoria Residences'i sıradışı mimarinin bulunduğu bir proje şeklinde belirtiyor. 

Uluslararası arenada faaliyette bulunan Property Markets Group, Newyork, Miami ve Chicago başta olmak üzere 150'den fazla gayrimenkul projesine imza attı. Miami'nin en çok talep ve değer gören projelerinden Waldorf Astoria Residences ABD'nin önde gelen emlak broker şirketi International Realty Group, Türk yatırımcılara avantajlı koşulla projeye sahip olma fırsatı sağlıyor. PMG şirketi tarafından inşa edilen farklı mimari yapısı ve lüks konut anlayışıyla tasarlanan WAR, dünyaca ünlü mimar Carlos Ott'un imzasına sahip.

ABD den Türk yatırımcılara konut alın çağrısı!

Waldorf Astoria Residences, 360 konuttan meydana gelen 100 katlı ve Miami'nin en yüksek binası olması nitelikleriyle ve muhteşem manzarasıyla eşsiz bir proje şeklinde dikkatleri toplayacak.

Kovid-19 salgınının ekonomiyi etkilediği gibi karar verme sürecinde de yansımalarını gösterdiğini dile getiren Guzman, son dönemde gayrimenkul yatırımlarında özellikle Miami'nin ön planda olduğuna dikkat çekiyor. "Miami, havası, doğal güzellikleri ve kültürel çeşitliliği gibi avantajlarıyla yaşamak için en çok aranan yerlerden biri haline geldi" diye konuşan Guzman, Türklerin ABD'de v almalarının avantajlarını şu şekilde açıkladı:

"ABD'de yatırım yapmak sürekli yükselen bir trend. Kira getirileri Türkiye'ye nazaran en az 2-3 kat daha fazla. Ayrıca tapu işlemleri tamamen şeffaf ve tapu garantisi var. Miami'de 20 yıllık deneyimimizden dolayı yatırımcılarımıza çok iyi getiriler sağlıyoruz. Türkiye'deki yatırımcılardan inanılmaz bir talep görüyoruz."

ABD den Türk yatırımcılara konut alın çağrısı!

Dünyanın değişik noktalarında ofisler açarak büyümeyi sürdürdüklerinin altını çizen Şirket Ortağı ve Başkanı Cengiz Bayırlı, son üç senede Miami bölgesine yapılan yatırımın 1 milyar doları geçtiğine dikkat çekti. Bayırlı, "Bu miktara arazi veya proje yatırımı dahil değil. Bu yatırımların önümüzdeki iki yıl boyunca yüzde 20 civarında artacağini düşünüyorum" dedi.

ABD den Türk yatırımcılara konut alın çağrısı!

EMLAK PİYASASINDA BÜYÜK TECRÜBE

Boston'da iç mimari ve tasarım eğitimi alan International Realty Group Kurucusu Giovanna Guzman ise Venezuelalı bir baba ve Kolombiyalı bir annenin kızı olmasından ve Latin Amerika'da değişik şehirlerde yaşamış olmasının sağladığı tecrübe ve deneyimleriyle International Realty Group'u, 20 yıllık deneyimi ile Miami emlak piyasasında özel bir konuma getirdi.

Türklerin ABD'deki konut yatırımları hızlandı!


Geri Dön