29 / 03 / 2024

abd konut yatırımı

abd konut yatırımı

Şans ABD'de ev sahibi olmak isteyenlerin ayağına geldi. Amerikan Merkez Bankası (FED) önümüzdeki birkaç senede ABD emlak piyasasında çok büyük bir hareketlenme yaşanacağına dikkat çekiyor. 

Türklerin ABD'deki konut yatırımları hızlandı!

Şans ABD'de ev sahibi olmak isteyen kişilerin ayağına geldi. Amerikan Merkez Bankası (FED) gelecek birkaç senede Amerika emlak piyasasında çok büyük bir hareketlenme yaşanacağını tahmin ediyor. ABD'den bugün konut alan kişiler çok karlı olacak; üstelik kira getirisi de artı kar sağlayacak.

ABD'den Türk yatırımcılara konut yatırımı çağrısı!

Amerikan Merkez Bankası (FED) önümüzdeki birkaç senede Amerika emlak piyasasında çok büyük bir hareketlenme yaşanacağını tahmin ediyor. ABD'li emlak brokerları Türk yatırımcılara çağrıda bulunuyor ve bu büyük yatırım fırsatını kaçırmamalarını öneriyor.

Konut yatırımında ABD ilk sırada!

ABD, yüksek kira getirisi ve düşük amortisman süresi ile konut sektöründe yatırım için ön plana çıkıyor. Yabancı yatırımcı ilgisinin her geçen gün arttığı Türkiye’de de yerli yatırımcılar, yurtdışına açılmaya başladı. 

ABD'li gayrimenkul şirketleri Türk ortaklar arıyor!

Amerikan gayrimenkul şirketleri, ofis, otel ve ya konut yatırımlarını hayata geçirmek için Türk ortaklar arıyor. ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ sistemiyle, ABD’nin gelecek vadeden bölgelerinde gayrimenkul projeleri inşa edilecek.

Konut yatırımcısı ABD’ye yöneldi!

Gayrimenkul yatırımcısı rotayı ABD'ye çevirdi. Miami’den vazgeçmeyen Türk yatırımcısı yatırımlarını 2 kat artırdı. Miami’den sonra Fort Lauderdale ve Orlando en gözde yerler arasında.

ABD'de konut fiyatları artsa da Türkler yatırıma devam ediyor!

Yurt dışında yatırım için ABD’ye yönelen Türkler’in tercihi New York, Miami ve Kaliforniya oldu. 2008 krizinden sonra fiyatlar yüzde 60’a varan oranda yükselirken son gözde ise Los Angeles...

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan konut yatırımcılarını şaşırtan açıklama! Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!

Konut fiyatları son zamanlarda fahiş rakamlara ulaşırken vatandaş ev alma hayalinden gittikçe uzaklaşıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut yatırımı yapmak isteyenlere seslenerek '' Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!'' dedi.

2004 ve sonrası doğumlu gençler 'Konut yatırım aracı değil' diyor! Peki neden?

Son zamanlarda konut yatırımı ile ilgili analizler ve açıklamalar yakından takip ediliyor. 23,8 bin takipçili İnşaat Mühendisleri isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından "2004 ve sonrası doğumlu gençler 'Konut yatırım aracı değil' diyor" açıklamasında bulundu ve nedenini anlattı. İşte o paylaşım

Bu devirde konut almak yatırım mı, baş belası mı!

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki kriz büyürken, konuta  yatırım yapmak isteyenlerin de kafası iyice karıştı. Yatırımcı elindeki parayı nasıl değerlendirmesi gerektiğini araştırırken, kripto fenomeni Murat Ali Calman konut yatırımının baş belası ve stres nedeni olduğunu söyledi. Takipçileri itiraz

Konut yatırımı mı, hisse yatırımı mı mantıklı? Hangisi daha çok kazandırır?

Konut yatırımının mı yoksa hisse yatırımının mı daha çok kazandırdığı sık sık karşılaştırılıyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman da X sosyal medya hesabından bir karşılaştırma yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Türklerin ülkesi dışında yaptığı emlak yatırımı yüzde 163 arttı! Yurt dışından konut alırken dikkat!

Merkez Bankası’nın verilerine göre Türklerin yurt dışında yaptığı gayrimenkul yatırımları 2023'te 163,7'lik artışla 2 milyar 86 milyon dolara yükseldi.  ABD'ye gayrimenkul yatırımı yüzde 115 artarken uzmanlar yurt dışından konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

Borsa yatırımı kira getirisinden daha fazla kazandırabilir mi? Yatırımcılar dikkat!

Yeni yatırım yapacaklar ya da kazancını artırmak isteyenler konut yatırımı ile borsa yatırımının artılarını araştırıyor. Peki borsa yatırımı kira getirisinden daha fazla kazandırabilir mi? İşte ayrıntılar...

İçinde kiracı olan evi almak mantıklı mı? Şimdi konuta yatırım zamanı mı? Aman dikkat!

Konuta yatırım yapacak kişiler, bu yatırımın mantıklı olup olmadığını araştırırken; kiracılı ev satın alma konusu da merak ediliyor. 61,2 bin takipçili Piyasa Kurdu / Borsa, X sosyal medya hesabından konut yatırımı ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

10 milyon TL'den ucuz sıfır ev kalmadı mı? Vatandaşlar konut yatırımı için ne diyor?

'Şimdi konuta yatırım yapmak mantıklı mı?' sorusunun yanıtını merakla araştırılırken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman X sosyal medya hesabından konuya değindi. İşte Calman'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

'Yeni nesil sosyal arsa projeleri' konut yatırımının cazibesini sarsıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi yatırımcıları farklı alternatif eğilimlere yöneltiyor.   Sektörde ‘yeni nesil yatırım’ olarak bilinen sosyal arsa projelerine talebin artması konut yatırımının  cazibesini sarsıyor. 

Bu yıl konut yatırımı kazandıracak mı? Uzmanlar tek tek sıraladı altın, dolar, borsa, konut...

2023 yılında rekor değer artışları yaşayan yatırım araçlarının 2024'teki seyri merak ediliyor. Uzman isimler altın, dolar, borsa, konut yatırımlarını değerlendirdi.  

Ev yatırımı mantıklı mı?

Deniz Jeoloğu ve Jeofizikçisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak sosyal medya hesabından konut yatırımına ilişkin dikkat çeken bir paylaşım yaptı. İşte Yaltırak'ın o paylaşımı...

Bu il ve ilçelerden ev alanlar köşeyi döndü! Konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Yatırımını konut üzerinden yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken ilk nokta konutun semti, ili veya ilçesi. Peki konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

abd konut yatırımı Haberi

abd konut yatırımı

Şans ABD'de ev sahibi olmak isteyenlerin ayağına geldi. Amerikan Merkez Bankası (FED) önümüzdeki birkaç senede ABD emlak piyasasında çok büyük bir hareketlenme yaşanacağına dikkat çekiyor. 

Fortune Dergisi'nde yer alan habere göre; ABD'den bugün konut alanlar çok karlı olacak; üstelik kira getirisi de bonusu olacak. ABD'de gayrimenkul pazarının önemli oyuncularından International Realty Group'un Kurucusu Giovanna Guzman, Türk yatırımcıların bu büyük fırsatı kaçırmamaları gerektiğini belirtti. 

International Realty Group, ABD'nin Florida eyaletinde özellikle Miami'de büyük bir gayrimenkul portföyüne sahip. Gerek konut, gerekse iş yeri olarak birçok cazip projeyi yatırımcılarla bir araya getiriyor.

Türk yatırımcılara çağrı 

ABD'de konut sahibi olmak hemen hemen her kişinin hayallerinde yer alır. ABD'nin önde gelen emlak broker'ları arasında olan International Realty Group (IRG) tam da bu hayali olanlara cevap verebilecek bir...