19 / 04 / 2024

Abdül Batur: Kentsel dönüşümde kimseyi üzmeyiz!

Abdül Batur: Kentsel dönüşümde kimseyi üzmeyiz!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. "Kentsel dönüşümde kimseyi üzmeyiz" diyen Batur, "Biz Narlıdere’de bu işi kimseyi üzmeden yaptık, burada da aynı şekilde yapacağız" dedi.



Gültepe’nin efsane Belediye Başkanı Aydın Erten'in, 21’nci ölüm yıldönümünde Gültepe Toros Mezarlığı’ndaki kabri başında anma töreni düzenlendi. 

konak Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; bir döneme damgasını vuran AydınErten’in sevenlerini buluşturan törene Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  İzmir  milletvekilleri Tacettin Bayır, Kani Beko, Atila Sertel, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Balçova eski Belediye Başkanı M. Ali Çalkaya, DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, Sosyal Demokrasi Derneği Başkanı Cengiz Onur, Gültepe Kentsel Dönüşüm Derneği Başkanı Latif Aydoğdu,  Konak Belediye Meclisi üyeleri, İzmir 68’liler Platformu üyeleri, sendika temsilcileri, bölge muhtarları ve Gültepeliler katılım gösterdi. 

Abdül Batur: Kentsel dönüşümde kimseyi üzmeyiz!

“Kentsel dönüşümde kimseyi üzmeyiz”

Törende açıklamalarda bulunan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Aydın Erten’in 21 senedir unutulmadığını vurguladı. Gültepe Kentsel Dönüşüm Derneği yöneticilerinin de törende bulunduğunun altını çizen Batur, şunları söyledi:

Abdül Batur: Kentsel dönüşümde kimseyi üzmeyiz!

“Önümüzdeki hafta içinde bir araya geleceğiz, mahalleye gideceğiz. Muhtarlarla da buluşacağız. Gelişmeleri sizlere birebir ben kendim açıklayacağım. Şu ana kadar plan yaptık, bundan sonra zaten çalışma yürüyecek. Birlikte yapacağız, Gültepe’nin bize emaneti olan Aydın Erten’in de ruhunu şad edeceğiz. Herkes buna emin olsun. Biz Narlıdere’de bu işi kimseyi üzmeden yaptık, burada da aynı şekilde yapacağız. Devrimci ruhu belediyeciliğe aşılayan, halkçı belediyeciliğin en güzel örneklerini veren Aydın Ağabeyimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Işıklar içinde uyusun. Onun çizdiği yol bizim yolumuzdur ve o yolda mücadelemize devam edeceğiz.”

İzmir'de kentsel dönüşüm hızlanıyor!


Geri Dön