23 / 04 / 2024

Acil nakitemi ihtiyacınız var! Kuveyt Türk isteyen herkes 5.000 TL veriyor! İşte şartları

Acil nakitemi ihtiyacınız var! Kuveyt Türk isteyen herkes 5.000 TL veriyor! İşte şartları

Bankaların arka arkaya açıkaldığı promosyon kampanyaları insanları cezbediyor. Bu kampanyalardan biri de Kuveyt Türk’den geldi. İşte detaylar...



01.01.2023 tarihinden itibaren görüntülü görüşme aracılığı ile Kuveyt Türk müşerisi olan herkese 28.02.2023 tarihine kadar faiz oranları alınmadan 5.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurabilecektir.
Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerimiz Kuveyt Türk Mobil’den İhtiyaç Kart başvurusunda bulunmalıdır.

Tahsis aşamaları pozitif olan müşterilerimiz kampanyadan faydalanabilecektir. Bankamız kredi kullandırma maddeleriçerçevesinde, kredi başvurusunda bulunan her müşterimiz için ayrı değerlendirme yapacaktır.Kampanya dahilinde müşterilerimiz 2 ay ertelemeli, 10 ay vadeli İhtiyaç Kart elde edecektir.
Kampanya bir defaya mahsustur.

Acil nakitemi ihtiyacınız var! Kuveyt Türk isteyen herkes 5.000 TL veriyor! İşte şartları

Kampanya süresi süresince 1 kişi en çok 1 defa kampanyadan yararlanabilir. Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.Kuveyt Türk kampanya şart ve zamanlarını değiştirme, bitirme hakkını saklı tutar.İhtiyaç Kart kullanım şartları ve ürün detayları için sitemizi ziyaret edin.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön