24 / 04 / 2024

Ahmet Münir Erkal: Malatya’yı yeni baştan planlayacağız!

Ahmet Münir Erkal: Malatya’yı yeni baştan planlayacağız!

Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Münir Erkal şehir merkezi PTT caddesindeki esnafları ziyaretinde, büyükşehir statüsüne kavuşan şehri sağlam temeller üzerinde yeniden planlayacaklarını söyledi...




Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Münir Erkal, büyükşehir statüsüne kavuşan şehri sağlam temeller üzerinde yeniden planlayacaklarını söyledi.


Ahmet Münir Erkal, şehir merkezi PTT caddesindeki esnafları ziyaretinde yaptığı konuşmada, büyükşehir statüsünün şehir için tarihi bir dönüm noktası olduğunu ifade etti. Şehrin yeni statüsüyle seçilecek belediye başkanına büyük sorumluluk düştüğünü vurgulayan Erkal, “Malatya, büyükşehir olmasıyla beraber çok ağır bir mükellefiyetle karşı karşıyadır. Eğer bu planlamada, ilk başta yapılacak asıl çalışma doğru yapılmazsa, Malatya büyük bir şehir değil, büyük bir köy olur. Bu nedenle temellerin sağlam atılması gerekiyor” dedi.


Seçilmeleri halinde şehri yeniden planlayarak dizayn edeceklerinin altını çizen Erkal şunları söyledi: “Devlet ve kent yönetiminde esaslara dikkat edilmezse iş hayırlı bir noktaya doğru gitmez. O nedenle görevi ehliyetli ve liyakatli kişilere teslim ediniz. Malatya büyükşehir oldu. Buda her şeyin yeniden yapılacağı anlamına geliyor. Malatya yeni baştan planlanacak. Her şey sıfırdan olacak. Tarihi bir dönemece giren Malatya’nın temellerinin sağlam atılması için sizlerin vekaletini istiyoruz. Biz Malatya’yı halkımızla birlikte yöneten bir imaj oluşturacağız. Halkımızın talep ve isteklerine kulak vereceğiz. Bir işi yaparken hemşehrilerimizle istişare yapacağız. Hizmet odaklı bir yönetim anlayışı olacak” diye konuştu.


Malatya Son Havadis


Geri Dön