20 / 04 / 2024

Ahmet Münir Erkal malatya projeleri

Ahmet Münir Erkal malatya projeleri

Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Münir Erkal, seçim çalışmaları kapsamında büyük şehir statüsüne kavuşan şehri sağlam temeller üzerinde yeniden planlayacaklarını söyledi...

Ahmet Münir Erkal: Malatya’yı yeni baştan planlayacağız!

Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Münir Erkal şehir merkezi PTT caddesindeki esnafları ziyaretinde, büyükşehir statüsüne kavuşan şehri sağlam temeller üzerinde yeniden planlayacaklarını söyledi...

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arslan ortaklığında kuruldu.

Diyarbakır'a tramvay hattı müjdesi!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'ndan Diyarbakır halkını sevindiren haber geldi. Karaloğlu DiyarRay Tramvay Hattı için çalışmaların başladığını dile getirdi.

Münir Karaloğlu'ndan Kırklar Dağı'nın imara açılmasına tepki!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda 9 yıl önce yapımına başlanan, sonrasında mahkeme kararıyla yıkılan konutlar için imar izni veren, dönemin belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinden hesap soracağını dile getirdi. 

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Bağlar Kentsel Dönüşüm Toplantısı"nda  Bağlar ilçesi için planlanan kentsel dönüşüm kapsamında ilk kazmanın 2021 temmuz ayında vurulacağını açıkladı.

Münir Karaloğlu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Afet Riski Azaltma ve Deprem İstişare Toplantısı’nda afet ve deprem tecrübelerini paylaşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Eğer vatandaşın riskli bölgede konutu varsa ve bunun kentsel dönüşümde dönüştürülmesi gerekiyorsa vatandaşın şunun hesabını yapması lazım; 'Benim yine bir konutum olsun ama yaş

Münir Karaloğlu: Metruk binayı vatandaş yıkmıyorsa biz yıkacağız!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, metruk binaların uyuşturucu bağımlılarının, satıcıların istasyonu haline geldiğini ifade ederek "Vatandaş yıkmıyorsa, metruk binaya gideceğiz, dozeri dayayıp kendimiz yıkacağız." diye açıklama yaptı. 

İzmir'de ada bazlı dönüşüm olmalı!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İstanbul-İzmir otoyolunun açılmasıyla birlikte bu talebin daha da artacağını dile getirdi. İzmir’in birçok avantajı olduğunu söyledi. 

Kepez’de kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kepez Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Münir Karaloğlu'ndan imar barışı uyarısı!

Antalya valisi Münir Karaloğlu, 'İmar Barışı' kapsamında şehirleşme alanında birçok sorunun çözüldüğünü, bundan sonra turizm kentinde çarpık kentleşmeye izin vermeyeceklerini kaydetti.

Yeni AKM binası Münir Operası ile açılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı DOB Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Murat Karahan, yeni AKM binasının Münir Operası ile açılacağını söyledi...

Finike Devlet Hastanesi yıkılacak mı?

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Finike Devlet Hastanesi'nin fanyansları söktürerek yeniden yaptırması gündem oldu. Karaloğlu, sıkıntının müteahhitlerin ihale alımında aşırı fiyat kırmasından kaynaklandığını söyledi.

Münir Tahincioğlu vefat etti!

Münir Tahincioğlu hayatını kaybetti. Tahincioğlu için ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Antalya 800 milyon TL'lik yatırımı hak ediyor!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Karaloğlu, 800 milyon TL'lik yatırımı bölgenin hak ettiğini söyledi.

Ahmet Münir Erkal malatya projeleri Haberi

Ahmet Münir Erkal malatya projeleri


Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Münir Erkal, büyükşehir statüsüne kavuşan şehri sağlam temeller üzerinde yeniden planlayacaklarını söyledi.


Ahmet Münir Erkal, seçim çalışmamaları kapsamında SP İl Başkanı Mehmet Asiltürk ile birlikte Hekimhan ilçesini ziyaret etti. Şehrin yeni statüsüyle seçilecek belediye başkanına büyük sorumluluk düştüğünü vurgulayan Erkal, “Malatya, büyükşehir olmasıyla beraber çok ağır bir mükellefiyetle karşı karşıyadır. Eğer bu planlamada, ilk başta yapılacak asıl çalışma doğru yapılmazsa, Malatya büyük bir şehir değil, büyük bir köy olur. Bu nedenle temellerin sağlam atılması gerekiyor. Malatya 57 kere büyüyecek. 57 kere büyüyecek olan Malatya’yı yönetecek bir iradeyi seçeceksiniz. Malatya büyükşehir olarak planlanacak. Bunu önemsiyoruz. Bu, benim işim. 2040 projeksiyonlarına bağlı olarak projelerimizi yapacağız. Çevre yolunu yaparken, metronun izlerini de koyacaksınız. Eğer...