24 / 04 / 2024

Aidat toplama işleminde 'mobil ödeme' dönemi!

Aidat toplama işleminde 'mobil ödeme' dönemi!

Aidat toplama işleminde 'mobil ödeme' dönemi başlatan Payguru, işletmelere yeni hizmet veriyor. Bu süreçte; derneklerden vakıflara, kooperatiflerden apartman ve site yönetimlerine kadar pek çok kurum için aidat toplama SMS ile yapılabilecek.



Türkiye'de birçok apartmanın elden toplanan aidatları yaşadığımız şu süreçte virüs riskini yükseltiyor. Mobil ödeme için yeni bir alternatif hizmet sunarak sahaya çıkaran Payguru, 800'den fazla kuruma mobil aidat hizmeti sunarak aidat toplama faaliyetlerine pratik ve hijyenik hizmet sunuyor.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; derneklerden vakıflara, siyasi partilerden spor kulüplerine, kooperatiflerden apartman ve site yönetimlerine kadar birçok işletmelerin kullanabileceği mobil aidat hizmeti ile 120 TL'ye kadar olan aidat bedeli kısa mesajla toplanıyor. Kullanıcılar telefon numarası girip abone olabiliyor ve her ay kullanıcıların istedikleri miktarda ücretl verilebiliyor. Mobil Aidat sitesi üzerinden sağlanan raporlarla toplanan tahsilatlar ve üyeler tarafından yapılan ödemeler izlenebiliyor.

Payguru Yönetim Kurulu Başkanı Işık Uman, “Payguru sayesinde Türkiye'de bugün itibarıyla 800'den fazla dernek ve kuruluş, üyelerinden aidatları mobil ödeme aracılığıyla tahsil ediyor. Mobil ödeme; sadece cep telefonu numaranızla, kredi kartı ya da nakite ihtiyacınız olmadan kolay ve güvenli ödeme yapabileceğiniz bir ödeme yöntemi. Koronavirüs salgınını yaşadığımız bu günlerde sosyal mesafeyi korumak adına sağlıklı bir çözüm olarak öne çıkıyor. Özellikle bu dönemde çok daha fazla tercih edildiğini görüyoruz. Sunduğu kolaylık nedeniyle önümüzdeki dönemde de kullanım trafiğinin artmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Aidatlarda indirim yapılacak mı?

Sitelerde yaşayanlar dikkat! Aidatlar düşecek mi?


Geri Dön