25 / 04 / 2024

Aile Bakanlığı'ndan müjde! Başvuran 1.000 TL'yi kapacak! Karşılıksız ve geri ödemesiz!

Aile Bakanlığı'ndan müjde! Başvuran 1.000 TL'yi kapacak! Karşılıksız ve geri ödemesiz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın sunduğu hizmetlerden biri de istihdam yardımıdır. Vatandaşlara sağlanan bu destek ile işe yeni başlayan vatandaşlar 1.000 TL'ye kadar destek başvurusunda bulunabiliyor ve alabiliyor.



YARDIM DESTEĞİNİN KAPSAMI!

Hanede sosyal güvencesi olan birey bulunmayan, 3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olan ve son resmi nikahlı eşini kaybetmiş kadınlara yöneliktir.

BU YARDIM PROGRAMINA KİM BAŞVURABİLİR? 

Son resmi nikahlı eşini kaybetmiş kadınlar bu destek programında yararlanabilir.

 Aile Bakanlığı ndan müjde! Başvuran 1.000 TL yi kapacak! Karşılıksız ve geri ödemesiz!

BU YARDIM PROGRAMINDAN KİMLER FAYDALABİLİR?

Son resmi nikahlı eşini kaybetmiş  3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olan kadınlar bu destek programından faydalanabilir.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILIYOR?

Sosyal yardımlardan yararlanmak için e-devlet ve çeşitli vakıflara başvurabilirsiniz. e-Devlet başvuruları için bilgilerin mümkün olduğunca doğru ve eksiksiz olarak verilmesi gerekmektedir. Başvuru sahipleri, Bakanlık tarafından belirlenen miktara göre hibe alabilirler. Yardım alan kişiler tamamen bakanlık tarafından belirlenerek seçilmektedir.

BAŞVURU BELGELERİ NELER?

- TC Kimlik Kartı

EYT'lilere ilişkin son toplantı yapıldı! İşte detaylar...
Üç bankadan sürpriz hareket! Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası yeni kredi hareketi! Bu kampanya kaçmaz!
Ziraat Bankası'ndan müjde! Yeni kampanyasını duyurdu! Son tarih 31 Aralık 2022!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön