16 / 04 / 2024

Aile Destek Paketi geliyor! Başvurular E-Devlet üzerinden...

Aile Destek Paketi geliyor! Başvurular E-Devlet üzerinden...

Aile Destek Paketi programı, geçim sıkıntısı yaşayan dar gelirli ve zor durumdaki vatandaşların ekonomisine katkı sağlamak amacı ile başlatılacak. Başvurular e-devlet üzerinden yapılabilecek. İşte tüm detaylar...



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamada Vatandaşlarımızın hayat pahalılığı sebebi ile zor günler geçirdiğini biliyoruz. Dar gelirli insanlarımızın alım gücünün düştüğünün farkındayız. Temmuz ayında yapılacak enflasyon farkı artışları ve diğer düzenlemeler ile dar gelirli ailelerin alım gücünü biraz daha iyileştireceğiz. Haziran ayında başvuruları başlayacak Aile Destek Programı gibi yeni uygulamalarla insanımızı sahipsiz bırakmayacağız. ” dedi. 

Aile Destek Paketi geliyor! Başvurular E-Devlet üzerinden...

Aile Destek Paketi programı, geçim sıkıntısı yaşayan dar gelirli ve zor durumdaki vatandaşların ekonomisine katkı sağlamak amacı ile düzenlenen bir yardım programıdır. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön