26 / 04 / 2024

Aile Destek Paketi geliyor! Başvurular E-Devlet üzerinden...

Aile Destek Paketi geliyor! Başvurular E-Devlet üzerinden...

Aile Destek Paketi programı, geçim sıkıntısı yaşayan dar gelirli ve zor durumdaki vatandaşların ekonomisine katkı sağlamak amacı ile başlatılacak. Başvurular e-devlet üzerinden yapılabilecek. İşte tüm detaylar...



Nasıl Başvuru Yapılır?

Aile Destek Paketi programına asgari ücretli vatandaşlar da başvuru yapabilecekler. Başvuruda bulunmak isteyen tüm vatandaşlar işlemlerini E-Devlet kapısı üzerinden yapabilecekler. Başvuru için gerekli belgelerin ayrıntılarına da buradan ulaşılabilecek.

Başvuruda bulunan vatandaşların daha sonrasında bu destek için nasıl sorgulama yapacağına dair henüz net bir bilgi bulunmuyor olsa da bu sorgulamanın ilerleyen dönemlerde E-Devlet üzerinden yapılabilmesi bekleniyor.

Emekli maaşları 1.234 lira artacak!

Aile Bakanlığı ödemeleri başladı! 1.298 TL hesaplara aktarılıyor!

Kira artışı düzenlemesi 10 gün içinde tamamlanacak!

Ev sahipleri dikkat! Son günü kaçırmayın!

Çocuğu olanlar dikkat! 600 TL'ye kadar para veriliyor! PTT'den alabilirsiniz...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön